Citat:
În prealabil postat de jonzy30
roaga-te mult si o sa vezi ca Dumnezeu o sa te intareasca ca sa treci prin aceasta incercare si eu am trecut cu tatal meu printr-o operatie (cu toate ca initial a refuzat operatia pana la urma dupa multe nopti de rugaciune la psaltire la biserica a ajuns sa-mi spuna singur ca merge la operatie .... mare este puterea rugaciunii) si am stat cu el in spital tot timpul inainte de operatie si ma gandeam ca nu o sa ma pot abtine din plans daramite sa-l incurajez dar mi-a dat Dumnezeu putere si nu numai ca nu am plans dar faptul ca am stat cu el l-a ajutat enorm de la o tensiune de 220-240 a ajuns la 170 inainte de operatie asistenta intrebandu-ma ca am facut psihoterapie cu el si eu care ma vedeam cea mai slaba am fost mai tare decat mama decat fratele meu...O sa duc si eu un pomelnic Duminica la biserica pt tatal tau si pt celelate prietene ale tale .....curaj Dumnezeu o sa te ajute si o sa vezi ca o sa iesi biruitoare din aceasta incercare....Doamne ajuta!
|
Si pentru Maria, mama Nevrednicului, te rog......daca vrei............Multumesc!!!!