Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Eu nu as fi intrat in contact niciodata cu oamenii astia, si nu voi intra niciodata in casele de adunare sau alte activitati legate de ei...si tocmai de aceea am o opinie extrem de proasta....si sunt sigura ca mi se va confirma intotdeauna, asa cum am simtit de altfel ce gen de oameni sunt si penticostalii aia mierosi si toate sectele care nu pot respecta faptul ca noi eram crestini de muuuuuult si foarte constant....
|
E firească atitudinea de ignoranță pe care trebuie să o avem față de acesti vestitori de duzină ai "Mântuirii", ai "Domnului Isus". Binențeles un alt Iisus decât cel din evanghelii. Aceiași reacție aveau și apostolii.
Fapte 5.38 "
Și acum zic vouă: Feriți-vă de oamenii aceștia și lăsați-i, căci dacă această hotărâre sau lucrul acesta este de la oameni, se va nimici; 39.Iar dacă este de la Dumnezeu, nu veți putea să-i nimiciți, ca nu cumva să vă aflați și luptători împotriva lui Dumnezeu.
Iar în privința sectelor penticostale și harismatice, cursul istoriei și-a spus cuvântul. Nu există unitate de credință în cadrul acestor secte, nici unitate organizatorică. Nu sunt "de la Domnul în nici un caz". Timpul le-a spulberat ca pleava și se vor intoarce din putregaiul din care au apărut sau vor "evolua", dând naștere unor alte grupări, toate pe lângă Biserica cea adevărată și rivalizând cu ea, precum Hristos cu Veliar.
2 Cor. 6.15 "Sau ce împărtășire are lumina cu întunericul? 15.Și ce învoire este între Hristos și Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?"