View Single Post
Vechi 26.11.2009, 21:29:37
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai nu vorbeam de tine, ci de caracterul sectar in general...

Ce as fi facut in locul lui Luther???? Sincer...cred ca as fi incercat sa corectez acele aspecte negative...sa atrag atentia asupra faptului ca oamenii sufera din cauza lor, aspecte care au corupt Biserica, dar as fi pastrat Cuvantul lui Dumnezeu asa cum era el, si ce era sanatos in Biserica ( pentru ca eu nu pot percepe aceasta mentalitate conform careia o intreaga Biserica ar deveni prea corupta pentru gustul meu) si in momentul in care lucrurile s-ar fi corectat, as fi incercat sa revin in sanul Bisericii, bucuroasa ca Dumnezeu le-a luminat mintea mai marilor Bisericii!

Cu siguranta nu as fi putut opta pentru o indepartare si mai mare prin modificarea si introducerea unor dogme si concepte personale, sau sa ma fac raspunzatoare de conducerea unor suflete pe cai gresite.

Cam asta gandesc eu, deci in orice caz nu as schimba dogme, nu as putea concepe sa ma despart de Biserica...si poate cel mai binevenit lucru ar fi sa ma rog pentru ea si pentru bunul mers al ei, si toate astea cu smerenie...iar nu in sabii si " Adevaruri" sa ne luptam, dupa care sa " imi iau jucariile si sa plec"...

Sau si mai simpluutea sa se converteasca la ortodoxie,ca noi nu am ars pe rug pe nimeni,nici nu avem indulgente.