Citat:
În prealabil postat de omulet
Citat:
În prealabil postat de citystar
de asemenea se mai zice ca "Dumnezeu ne incearca credinta, adica ne da diverse nenorociri, sa vada cat rezistam". Atunci unde mai e liberul arbitru ? Adica suntem liberi sau nu ?
|
Mie nu mi-a placut niciodata expresia asta. Caile Domnului sunt necunoscute. Nu stim noi ce e cu incercarile, e o taina. Eu nu cred ca nenorocirile vin de la Dumnezeu.
Poate ar ajuta "Dumnezeul meu" de pr. Teofil Paraian?
|
NECAZURILE le lasa DUMNEZEU sa vina peste noi pentru pacatele noastre si pentru a ne indrepta pentru a-i cere ajutorul ;atunci cind ne merge bine unii uita sa se mai roage ,ba pot uita si de DUMNEZEU,adica devenim mai superficiali in credinta ,sigur ca sintem liberi sa alegem BINELE sau RAUL,dar e greu uneori de deosebit binele de rau si de aceea sint foarte importanti duhovnicii, adica fiecare sa aiba un duhovnic caruia sa-i ceara sfatul in momente grele ;DE CRIZA;DECI NECAZURILE SINT IN SCOP PEDAGOGIC PT A NE INDREPTA pentru a deveni mai smeriti, ca asta vrea DUMNEZEU DE LA NOI, adica sa lepadam mindria ,dar pt aceasta trebuie sa o si depistam ca este camuflata de multe ori.