Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 27.11.2009, 02:38:36
RuhKara's Avatar
RuhKara RuhKara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Locație: Miercurea Ciuc
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru RuhKara Send a message via Skype™ to RuhKara
Implicit

treaba cu semiti si antisemitii e cam la fel ca si cu tziganii care sunt luati drept romani...si acestora din urma nu li se mai recunoaste adevarata valoare de catre cei mai multi europeni asa zisi civilizati(mentionand ca fiecare natie are oile sale negre)...uite ...eu daca vb de o anumita categorie de semiti... se mai simt si altii care ii baga in oala pe toti si generalizeaza...ei au inventat sentimentul...antisemitism...antiromanism si alti, multi anti...
Pt mine holocaustul nu exista ...ci doar un razboi cu multe atrocitati si multa suferinta pt cei nevinovati...evrei,musulmani, crestini, budisti si alti asemenea...unii lupta si fac un genocid total sa ocupe o bucata de pamant si altii care au pamantul se lupta sa nu li se scoata icoanele din clase...noi trimitem soldati sa moara pe plaiuri straine pt ca asa ni se cere, altii doar pt ca vor pamant si petrol sau implinirea obligata a unor profetii...mai bine sarac si curat decat...mai bine dac coborat din pom care atunci cand facea bijuterii din aur sau erau neintrecuti la trasul cu arcul calare fiind, altii se mutau cu cortul dintr-o parte in alta si mai vine cate unul sa-mi spuna ca dacii mei erau niste maimutze...in fine ...Dumnezeu cu mila si se va afla adevarul odata si odata...
Reply With Quote