View Single Post
Vechi 27.11.2009, 10:49:46
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ar fi bine ca cei ce judeca sa-i ajute si ei pe saraci, in loc sa-i judece pe cei ce ajuta. Si pe vremea Domnului existau oameni care veneau dupa El pentru paine si peste, dar asta era problema lor. El isi facea datoria din dragoste si ii hranea.
Desigur, sunt cazuri si cazuri...
Doriana, hai sa fim seriosi....daca predici Cuvantul lui Dumnezeu nu intinzi mai intai ajutoarele si chemi oamenii carora li se fac ochii cercuri la casa de adunare, si abia dupa le spui care e scopul tau!!!

Un lucru esential despre sectarism este faptul ca nu au curajul sa spuna ce confesiune au, iar asta denota parsivenie, pentru ca stiu ca daca spun sunt Penticostal lumea nici nu ar mai vorbi cu ei....asta e adevarul.

Acum nu mai este chiar cazul ca sectarii sa vina cu tiruri cu ajutoare, pentru ca se bazeaza pe sistemul piramidal, am adus un fraier la secta mea...de acum lasa ca lucreaza el la el in familie si in timp ii va aduce si pe ceilalti...deci exact in stilul Amway

Mantuitorul nu umbla cu pesti si paini dupa el, minunea aceea s-a facut deoarece oamenii stateau cu zilele sa asculte Cuvantul lui Dumnezeu, dar nu au fost chemati pe deal pentru a li se imparti alimente si alte bunuri...asa cum au inteles sectarii sa faca prozelitism!!!!!
Reply With Quote