View Single Post
Vechi 27.11.2009, 15:47:56
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
apropos de ce spuneti aici. mi-a placut filmul Luther , doar ca film. vorbeam cu cineva ca daca ar fi, prin absurd, sa mi se intunece mintea si as renunta la ortodoxie, din cauza ca am vazut nereguli, nu mi-as permite, nici macar gandi, ca in momentul in care nu-s de acord cu unele chestii, atunci, tb neaparat sa-mi fac eu religia mea, biserica mea, adeptii mei. ca sa ce?
Exact asa gandesc si eu...cum Doamne iarta-ma sa ma trezesc eu sa fac mascarada sau sa trag alti oameni dupa mine pe niste cai gresite? Pai e clar ca te abati de la drumul drept. Cred ca orice Biserica mai greseste, dar daca se straduieste sa ramana unita in credinta si in respectarea Cuvantului lui Dumnezeu....Dumnezeu nu o lasa si asta se vede in Sfintii si oamenii induhovniciti care gandesc intr-un mod unitar de la inceputul Crestinismului si pana acum.

Dureros este faptul ca cel cu coarne i-a manipulat atat de bine pe fondatorii astia razvratiti incat au mers din greseala in greseala si asta din mandrie si dorinta de a deveni independenti de orice dogma sau autoritate...ori asta nu poate fi pe placul lui Dumnezeu!