View Single Post
Vechi 27.11.2009, 16:50:05
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
De ce folosesti atat de des conceptul acesta de blestem ca fiind ceva implacabil si pentru totdeauna??? Nu cred ca Dumnezeu blestema, El ne cearta doar pentru ca isi doreste sa ne indreptam, sa constientizam indepartarea de calea de dreapta si sa manifestam parere de rau prin pocainta si spovedanie. Cei care persista in greseli si refuza sa se corecteze...se autopedepsesc practic, aceasta fiind alegerea lor....
Nu am zs ca blestemul e implacabil. In Iezechiel scrie clar ca , daca pacatosul se intoarce de la caile lui rele Domnul ii uita vina s ii da viata.

Nu stiu daca bleastema Dumnezeu; cert e ca Dumnezeu a spus toate aceste blesteme, incpand cu: "blestemat va fi pământul pentru tine! " . De fapt blestemul e consecinta pacatului. Consecinta pocaintei si sfinteniei e binecuvantarea. Dar omul poate alege oricand sa fie rau sau sa se pocaiasca, deci isi poate alege binecuvantarea sau blestemul.

Deuteronomul 30:19
viață și moarte ți-am pus eu astăzi înainte, și binecuvântare și blestem. Alege viața ca să trăiești tu și urmașii tăi.
Reply With Quote