View Single Post
Vechi 27.11.2009, 20:32:41
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice

Și în alți ani, pucioșii și-au dovedit apetitul pentru jocurile politice. Prin anii ’90, când apele politice erau încă tulburi după lovitura de stat din decembrie 1989, pucioșii s-au orientat spre o variantă care le conferea o speranță de a participa din umbră la tragerea sforilor: regele Mihai. Pentru aceasta, ei au inventat zeci de “scrisori din cer”, patetice, imperative sau lacrimogene, adresate unor personalități ale vremii (ministrul apărării Victor Stănculescu, ministrul culturii Andrei Pleșu, patriarhul Teoctist, Doina Cornea, Sorin Dumitrescu, etc, etc, și chiar însuși regelui Mihai) prin care încercau din răsputeri să-i seducă pentru a conspira împreună pentru a impune românilor “soluția monarhică” . Toți le-au răspuns pucioșilor printr-o indiferență imperială, arătându-le cât de puțin îi interesează să participe la puciul monarhic plănuit de liderii pucioși. Între timp cadrul legislativ s-a cristalizat, iar “soluția monarhică” a rămas o variantă mai mult decât fantezistă. Pucioșii s-au reorientat rapid spre susținerea facțiunii politice anticomuniste, anticipând cu ingeniozitate că partidele criptocomuniste vor avea un declin implacabil. A urmat apoi un sprijin deschis pentru Partidul Democrat Liberal și mai ales pentru Traian Băsescu. Alte “scrisori din cer” au urmat, care îndemnau poporul român să-l sprijine pe Băsescu atât la alegeri cât și la referendumul prin care unii parlamentari încercau să-l debarce din funcția de președinte. Acoliții liderilor pucioși au început să bombardeze cu spamuri diverse instituții și persoane, pentru a le băga pe gât “mesajele” venite din cer de la “Dumnezeul” Pucioasei prin care erau dirijați să-l sprijine pe Băsescu să ajungă și să rămână apoi la conducerea țării.
Acum, când vremurile sunt din nou tulburi și o liotă de parlamentari iresponsabili încearcă din nou să forțeze impunerea unor manevre neconstituționale, inclusiv prin forțarea președintelui Băsescu ca să accepte un premier pe care vor ei neapărat să-l desemneze, deși Constituția nu le conferă acest drept, (este vorba de "soluția masonică" în persoana lui Klauss Iohannis, cel acuzat public de Antena 1-TV că e responsabil de adopții ilegale ale unor copii care, se pare, au ajuns la traficanți de organe de peste graniță) pucioșii simt că favoritul lor este încolțit și sar ca arși ca să-l apere. Din nou se pregătesc “mesaje din cer” care să-l sprijine pe Traian Băsescu, “marele cârmaci” pe care ei îl consideră providențial pentru țară.
În mesajul din 8/21 septembrie2009, pucioșii “pregătesc terenul”, sugerând că opțiunea lor este pentru dreapta politică și nu pentru cripto-comuniștii de stânga din PSDR:
“Luați adevărul a toate de lucrare a voastră, luați din dreapta, nu luați din stânga, luați din loc cunoscut de Dumnezeu, nu luați din loc neștiut de voi, că Domnul nu lucreză cu necunoscutul pentru voi, căci omul necunoscut de om e cursă pentru om”. [...]“Fiți mari cu dreapta și cu adevărul din voi și începeți cu dreapta toate ale voastre lucrări și mișcări.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 8/21 septembrie 2009)

Așa cum le stă în obicei, liderii pucioși nu se dau în lături nici de la amenințări. Cei care se vor orienta spre stânga politică va fi vai de ei:
“Cu dreapta lor să ia și să bea, căci vai celor ce iau cu stânga și din stânga, că aceia ajung de plâns apoi!” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 8/21 septembrie 2009)

Dumnezeul Pucioasei îi va răsplăti pe cei cu orientări liberale, dar va răspunde cu aceeași monedă celor cu orientări de stânga: le va da ca răsplată tot cu stânga:
“– O, le dau, mamă, cu dreapta le dau celor ce iubesc venirea Mea de azi după om, împlinind-o pe ea peste ei, mamă. Celor ce lucrează cu stânga și tot așa se dovedesc a fi, acelora le dau cu stânga, mamă, cu cei ce-și mint viața, mamă.[...] Stai, fiule, înaintea Mea cu dor pentru tot lucrul Meu cu tine și stai în dreapta Mea mereu, căci cei din dreapta Mea sunt cei drepți cu Mine și încep în toate cu dreapta lor din zori și până în ceilalți zori.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 8/21 septembrie 2009)
Încă din luna mai 2009, prin mass-media a apărut sloganul de campanie al democrat-liberalilor pentru alegerile europarlamentare: "La bine și la greu" . PDL dorea să transmită prin acest slogan un mesaj de solidaritate, atât a clasei politice, cât și a populației, în contextul actualei crize economice de la nivel mondial. Pucioșii, aflați pe fază, l-au preluat și l-au înserat și ei, ca din întâmplare, într-un “Cuvânt al lui Dumnezeu” în care ei și-au propus să-i diabolizeze discret pe adversarii lui Băsescu care, asemenea celor care i-au trădat în ultima vreme pe liderii pucioși, “au prins putere multă” prin ultimele lor manevre parlamentare, care au adus dezbinare în lumea politică:
Cobor la tine, poporul Meu de la izvor, ca să Mă așeze în carte cei ce veghează pentru venirea Mea la tine și ca să fiu cu tine la bine și la greu Domnul Dumnezeul tău, Păstorul tău, Mântuitorul tău, fiule mic, căci satana a prins putere multă prin cei ce nu au ascultat după ce M-au urmat, dar puterea Mea este mare ca de fiecare dată când pe tine te împresurau zile de cumpănă pentru calea Mea cu tine pe pământ și vom birui mereu, căci Eu sunt Mielul Tatălui și este scris să biruiesc cu cei credincioși și pentru ei” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)
În timp ce cripto-comuniștii din PSDR îl acuză de dezbinare și de scandaluri politice pe Traian Băsescu, arătându-l cu degetul ca pe o “sămânță de scandal”, tocmai ei fac manevre de destabilizare a guvernului și de impunere a unor soluții neconstituționale. Pucioșii nu puteau să rămână impasibili la aceste samavolnicii, dându-și imediat cu părerea și amestecându-se ca mărarul în ciorbă. În opinia lor, pesediștiisunt ucenicii–vrăjitori care stârnesc furtunile și care sunt dirijați de “duhul cel rău al dezbinării” și vor să tocmească din nou, așa cum au făcut-o în primii 18 ani de după “revoluție”, soarta acestui neam, făcând jocul lui satana. Dar, “Cuvântul lui Dumnezeu” va fi rostit cu putere la Pucioasa și îi va birui:
“Suntem în sărbătoare cu poporul și trebuie să lucrăm ca în sărbători, căci cere aceasta multele încercări prin care trece poporul și lucrarea cuvântului Tău și pământul român cu tot ce e pe el, Doamne și Fiule al meu. Eu îmi întețesc peste el ocrotirea, dar trebuie rostit cuvânt peste furtunile care ies din mijlocul acestui neam mult încercat acum de duhul cel rău al dezbinării și al iubirii de sine în cei ce dau să tocmească ei iar și iar soarta acestui neam. Te cer cu mila Ta peste el și cu cuvântul Tău, căci se clatină de pe un picior pe altul cei ce dau să tocmească ei soarta lui acum. O, mereu i-ai spus acestui neam să vegheze înaintea Ta cu post și cu strigare pentru izbăvirea lui de sub cei ce dau ei să tocmească de la ei soarta lui. O, mereu, mereu trebuie ocrotit acest pământ de năvălirea cea din mijlocul lui, căci satana Îți stă împotrivă pentru taina Ta cu el. Tu însă ești cuvânt în mijlocul acestui neam și ridică-Te să biruiești pentru el și acum, o, Doamne bun și Mântuitor al lui! Amin. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Ca de obicei, pucioșii nu excelează cu gramatica, deși pretind că limba română este limba îngerilor și că foarte, foarte curând o vor promova obligatoriu pentru toți locuitorii globului. Din nou, acolo unde apare inversiune în topica subiectului și predicatului, acordul dintre ele se face “după ureche”. Corect gramatical ar fi fost “multele încercări... și lucrarea ... și pământul... cer”, nu “multele încercări... și lucrarea ... și pământul... cere”.
Însuși “Dumnezeul Pucioasei” se va amesteca în politica de pe malurile Dâmboviței, căci pământul României este al Lui, fiind ales de la facerea lumii ca moșie a lui Dumnezeu și reconfirmat în această alegere odată cu jertfa Fiului de pe cruce:
“Eu, Domnul, voi veghea și voi lucra pentru acest pământ, mamă, și pentru cei ce vor bine soarta acestui neam. Amin.[...] În ziua aceea s-a născut și taina pământului român, noua alegere a neamului lui Dumnezeu, țara cea de azi a Domnului meu și al tău, căci Israel n-a mai voit să fie poporul Său, iar Tatăl I-a dat Fiului tău de popor neamul și pământul român și Și-a ales atunci Domnul iarăși popor, iar astăzi El desface această taină pe pământ și pune masă de cuvânt pe vatra neamului român, neam încreștinat atunci prin trimiterea apostolilor Săi la vestirea împărăției lui Dumnezeu peste oameni.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)