View Single Post
Vechi 27.11.2009, 21:11:39
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Tot ce e de la Dumnezeu e de mare pret si nu trebuie dispretuit. Si nici nu trebuie sa umblam dupa semne. Cei din Biserica primara nu umblau dupa semne, dar aveau daruri din belsug. Oricum, un dar nu poti sa ti-l faci singur. Trebuie sa-l primesti. Iar daca Dumnezeu vrea sa-l dea, ce e omul sa se impotriveasca?
Exista minuni si false minuni, la fel si cu darurile astea.

Cat despre vorbirea in limbi am sa-ti spun ca am vorbit si eu in limbi, si intr-un context anti-penticostal.O preamaream pe Maica Domnului in ziua de Bunavestire.Si era in grai lumesc: latineste, evreieste si greceste cred.S-a intamplat cu destul de multa vreme in urma, si a venit ca o marturie si o atestare a credintei mele , pentru ca incepusem sa ma aflu intr-o stare de indoiala.Nu am vorbit prea multe, dar stiam ca o laud pe Maica Domnului.

Daruri exista in Biserica ortodoxa , de diferite feluri , dar cele mai importante sunt virtutiile.
Nu stiu daca ai citit vreodata despre vietile sfintilor dar acolo vei vedea unde au ajuns acei oameni campioni ai credintei , si ce inseamna a imita pe Hristos, comparativ cu alti oameni.
Reply With Quote