View Single Post
Vechi 27.11.2009, 22:29:25
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
De obicei si eu rad cand aud de date precise. Oare Iisus n-ar fi putut sa ne spuna cu exactitate totul? Dar ne-a lasat si noua o contributie la punerea in aplicare a planului Sau, la fel ca si locuitorilor cetatii Ninive. Iata ca Dumnezeu mai asteapta pocainta noastra. Si poate ca exista oameni placuti lui Dumnezeu pentru rugaciunile carora anumite evenimente prorocite intarzie.

Pana una-alta, pocainta noastra e mai importanta decat orice prorocire. Daca lumea s-ar pocai, Dumnezeu ar putea amana cu mult orice eveniment apocaliptic, fiindca pentru El nu datele exacte sunt importante, ci chiar noi, sufletele noastre. Si omul zilelor noastre isi astupa urechile, ca sa nu auda chemarea divina. L-as numi egoist, dar nu pot, caci nici macar la sufletul lui nu se gandeste. Aceste randuri le-am scris si pentru mine.
Ai dreptate sora Antonia,rugaciunea si schimbarea vietii noastre va fi pentru Dumnezeu un motiv de amanare, si amanare, si amanare, a sfarsitului proorocit.Depinde de noi.Dar nu trebuie sa stam cu ochii inchisi.Se pregatesc multe pentru omenire.Am auzit si eu de proiectul Raza Albastra pregatit de NASA,undeva pe roaim.com.Vorba celui care a deschis topicul,se face mult tam-tam pe aceasta data.Este posibil ca ei sa concetreze omenirea pentru aceasta data ca fiind apocaliptica,si desenand(vorba lui Florin-Ionut)imagini 3D cu Iisus Hristos venind cu "mare slava".Sunt capabili de asa ceva,cu satelitii si cu tehnologia pe care o detin vor incerca sa prinda in capcana pe multi.Noi trebuie sa priveghem mai mult ,sa ne rugam mai mult,sa ne schimbam viata,ca Dumnezeu sa nu ne lase la momente grele.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!