View Single Post
Vechi 27.11.2009, 22:39:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Mda...si cum stim daca L-am primit sau nu? Cred ca vi se pare tampita intrebarea, si poate chiar este, dar ... nu toti beneficiem de asemenea trairi, deh...............

Nu mi se pare nimic tampit; nu sunt aici sa judec pe nimeni.

Apocalipsa 3:20 Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine.

Atunci cand deschidem usa inimii sa-L primim pe Hristos El vine [prin Duhul Sfant] sa locuiasca in noi. Probabil multi dintre voi L-ati primit deja si Il urmati. Dar asta nu e ultima etapa . Duhul Sfant da si daruri necesare pentru zidirea bisericii.

In general, in Sfanta Scriptura, de cate ori se cobora Duhul Sfant oamenii vorbeau in limbi sau prooroceau, asa cum a povestit si Danut. Este ceva deosebit, nu are cum sa treaca neobservat. Duhul Sfant aduce intotdeauna Roada Sa in viata noastra dupa cum am scris mai sus:

Galateni 5
22 Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința,
23 Blândețea, înfrânarea, curăția; împotriva unora ca acestea nu este lege.

De asemenea, credinta se vede prin darurile Duhului Sfant

Marcu 16
17 Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
18 Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși.
Reply With Quote