View Single Post
Vechi 27.11.2009, 23:46:42
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Danut 7 ai admis:"Pai faptul ca sunt penticostali buni, eu nu neg asta.".Pai daca tu spui asta,pentru acestia macar pe care tu ii cunosti,nu mai generaliza,vorbind ca penticostalii sunt asa si asa.In ceea ce priveste darul vorbirii in limbi,am zis ca prefer sa evit subiectele la care nu ma pricep.Acest dar este o taina,este inteles doar de cel care il are.Cert este ca exista si am adus argumente biblice.Si in zilele noastre inca mai sunt oameni care primesc acest dar si vorbesc in limbi cunoscute sau necunoscute.Nu are cum sa fie falsitate aici,este imposibil ca o persoana de varsta inaintata sa vorbeasca intr-o limba straina in afara faptului ca a primit acest dar,cand tu stii ca el nu a iesit din satul sau,si nu avea cum sa invete "peste noapte".Si s-au intamplat asemenea cazuri.
Tu spui ca mi-ai adus argumente,in schimb,mi-ai copiat niste cazuri nu stiu de pe unde de prin SUA si nu stiu cu ce culoare religioasa.Nu le pot lua ca argumente,noi aici vorbim despre Romania.
Eu afirm toate aceste lucruri fiindca cunosc foarte bine comunitatea penticostala si stiu despre ce vorbesc.Tocmai fiindca nu sunt subiectiv pot sa afirm asa ceva.Daca eram subiectiv veneam si eu ca unii din voi si excludeam toate celelalte religii de la mantuire si proclamam doar religia mea a fi "mantuitoare".Nu fac aceasta pentru ca trebuie sa cercetez bine lucrurile si sa privesc mai ales din perspectiva biblica.Si din perspectiva biblica,nici o religie nu are monopolul mantuirii.Dumnezeu mantuieste pe cine doreste.Daca asa spune biblia,atunci de ce sa afirm altfel?
Reply With Quote