Citat:
Īn prealabil postat de elizabeta
Am citit un lucru care este foarte adevarat: "Lui Isus ii pasa de noi toti,indiferent de ce nuanta religioasa suntem,pe Cruce a murit pentru toti".
Acuma va intreb pe fiecare dintre voi, si sa nu va suparati pe mine: Ati fi in stare sa muriti pentru Iisus, fiecare in credinta lui?
|
Doare rau intrebarea ta! Doare in fiinta mea, pentru ca este un test al credintei mele. Nu vreau sa dau un raspuns belicos (adica plin de curaj de suprafata, gen gigi duru'). Vreau doar sa spun ca daca alegi sa mori pentru cineva, trebuie sa stii exact pentru cine ai face-o. Trebuie sa cunosti ratiunea sacrificiului si sa ai o motivatie care nu poate pleca decat dintr-o cunoastere profunda si exacta a motivului pentru care te-ai sacrifica. In alta ordine de idei, cati dintre noi Il cunoastem cu adevarat pe Dumnezeu?
Nu vreau sa arat cu degetul catre nimeni, dar este multe rautate in multe din postarile de pe forum. Asta nu are de a face cu o cunoastere profunda si intima a lui Dumnezeu.
In momentul in care afirm ca eu sunt mai credincioasa sau mai sfanta decat altii, ma fac vinovata de pacatul mandriei, unul dintre pacatele cele mai urate de Dumnezeu. Tristetea este ca nu cunoastem realitatea din "tabara" opusa, doar ceva vorbe de cartier, auzite de pe la altii si insusite cu titlu de "stiu eu cel mai bine". E trist. Cu atat mai trist cu cat in lume se dau lovituri adanci in insasi esenta crestinismului. Suntem dezbinati, din motive de "cum imi port baticul" in loc sa fim uniti si treji, asa cum ar trebui sa fie biserica lui Hristos.
Mai bine, ne-am uni cu totii glasurile in rugaciune, indiferent de forma ei, atata vreme cat este sincera... pentru ca se anunta vremuri grele si ceea ce se intampla intre noi, nu ajuta nimanui.