View Single Post
Vechi 28.11.2009, 06:51:40
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice (II)

-- urmare --

Liderii pucioși sunt reconfirmați ca “aleși ai lui Dumnezeu”, iar supușii lor vor trebui să le fie ocrotitori, ca prin ei, și numai prin ei, să devină popor al lui Dumnezeu, căci liderii lor sunt cei care au născocit “Cuvântul cel de sus” care i-a născut pe ei:
“O, popor de la izvor, credința ta s-a făcut stâncă de izvor și vine Domnul în mijlocul tău cuvânt și te adapă, și Evanghelia Lui curge prin cei ce stau înaintea Lui ca să așeze în carte cuvântul venirii Lui. Voi, cei credincioși, nu uitați să fiți ocrotitori ai celor ce vă păstoresc în Domnul, căci voi prin ei sunteți popor al Său, și ei v-au născut prin cuvântul Său cel de sus și sunteți. Fiți sfinți cu credința și mari cu ascultarea, căci tulburi sunt valurile celor ce izbesc în stânca din care voi beți ca să fiți ai lui Hristos acum pe pământ. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Acoliții liderilor pucioși trebuie să se vindece de “duhul de femeie”, care dă învinuiască și “să lovească în porți”, adică să le submineze autoritatea absolută a liderilor pucioși:
“O, să se vindece fiii și fiicele acestei lucrări de duhul de femeie, care este duh ușuratic, duh iubitor de sine în om, duh al nemulțumirii, duh al răzvrătirii și duh al închipuirii, iar închipuirea este boală cu chin în cel ce o are pe ea și nu umblă după vindecarea ei. O, duhul închipuirii dă să lovească în porți din mulți din cei ce îl păstrează pe el în ei ca hrană a minții lor.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Liderii pucioși încearcă să acrediteze ideea că ei sunt infailibili, mai ceva decât papa de la Roma. Învinuirile de orice fel aduse liderilor pucioși dau să le slăbească poziția de lideri absoluți și intangibili și pun la îndoială Evanghelia apocrifă pe care ei o construiesc cu migală și o proclamă ca fiind întregitoare pentru Biblie:
“El dă să tot învinuiască și să slăbească porțile Domnului și pe străjerii poporului sfințit, căci cei ce n-au auzit pe Domnul, Care adesea a vestit că toate se sparg în porți, aceia dacă nu iau să citească în carte sau să-i primească cu deschidere pe cei ce pot să le arate lor de la Domnul, rămân ei tulburători de la mijloc, rămân cu duhul închipuirii lor, și iată, trebuie să fie și aceasta ca să iasă la lumină cei încercați prin multe ispite, și apoi biruitori cu Evanghelia Domnului peste pământ.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

O aluzie fină se face și la dezertarea recentă a artiștilor Zidaru din tranșeele Pucioasei, care s-au răzvrătit și au renunțat să mai zidească împărăția cerurilor de la Pucioasa. Alți zidari și alți ziditori sunt pregătiți însă de liderii pucioși ca să le ia locul celor doi foști titani ai artei pucioșești, și acești noi-veniți trebuie primiți cu ascultare deplină și fără cârtire, ca venind nu de la liderii pucioși, ci de la Însuși Dumnezeu:
“O, greu se mai zidește în om împărăția lui Dumnezeu! Nu știe omul să primească pe ziditorii lui și să le deschidă lor! O, nu mai e vremea să nu știți, fii și fiice ale lui Dumnezeu-Cuvântul! Cei ce sunteți nemulțumiți și răvășiți între cei ce sunt poporul Domnului, fiți credincioși ca să vedeți că puțin aluat dospește toată frământătura, și nu va lăsa Domnul aluatul cel stricat ca să-l strice pe cel bun, căci Domnul este Mielul Cel biruitor, nu Cel biruit este El. Fiți ascultători, fiți primitori de sfat și de trezire pentru lucrarea facerii voastre, căci cu greu se zidește în voi împărăția cerurilor, dar primiți-i pe ziditori ca să vă lucreze ei, după cum Domnul a orânduit să fie și să se lucreze în poporul Său. O, lucrarea de fiu este ascultarea, iar cine nu poate să fie fiu ascultător, nu poate să fie moștenitor al tatălui său.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Celor care încă îi mai căinează pe artiștii Zidaru care s-au răzvrătit, sau mai rău, le dau chiar dreptate, li se aruncă în față cu blestem:
“Vai celor ce se opresc în sfat cu cei răzvrătiți și care răzvrătesc prin răzvrătirea lor! Mereu am spus aceasta, și am spus așa ca să-Mi ocrotesc poporul. Vai celor ce cad în nepăsare de cuvântul Meu de peste ei, mamă! Vai celor ce ascultă cuvânt răzvrătit de la cei răzvrătiți! Aceia sunt otrăviți de otrava răzvrătirii, de otrava îndoielii și sunt cei ce cad în neascultare apoi, și sunt cei ce se răzvrătesc pentru dreptul de fii, dar la aceștia Eu le spun că lucrarea de fiu este ascultarea, nu răzvrătirea, iar cel ce nu poate să fie ascultător nu poate să fie moștenitor al tatălui său. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Dumnezeul Pucioasei are grijă să-și asigure ocrotitori naivi și temerari care sunt dispuși să se jertfească pentru el, nu ca Zidarii care au venit și au plecat, dând un “exemplu negativ” și altora:
“O, ai grijă de Domnul Dumnezeul tău! Acesta este lucrul tău lângă Mine, poporul Meu. Ai grijă de Mine, nu de tine, tată! Aceasta n-au știut să facă cei ce au venit și au plecat și au lăsat dureri pe fața Mea. O, ai grijă de Domnul Dumnezeul tău, poporul Meu, și atunci vei învăța dreptatea Sa, dreptatea care va rămâne în pământul celor sfinți, precum este scris. Amin, amin, amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Biserica Ortodoxă Română este fățiș dezavuată, inclusiv pentru nepăsarea și neimplicarea ei la evenimentele politice actuale. În schimb, “poporul de la Pucioasa” este chemat la post și la rugăciune pentru ca la următoarele alegeri să nu iasă câștigători politicienii lui satana, care s-au așezat de la ei înșiși la putere, ci să iasă doar cine trebuie:
“O, biserica neamului român nu mai veghează cu Mine peste acest neam, căci unui neam, ca să iubească el pe Dumnezeu și binele lui de la Dumnezeu, îi trebuie păstori treji și plini de jertfă sfântă de la ei înaintea Mea și înaintea turmei Mele, ca să fie ei mijlocitori neamului peste care ei se așează în numele Meu. Te am pe tine popor iubitor de calea Mea cea sfântă pe pământ și la tine vin și te rog, tată, să te așezi la rugăciune cu strigare pentru poporul român și să-ți aduc Eu zile de post cu binecuvântarea Mea peste ele, ca să Ne fie lucrarea cu post și cu rugăciune, căci satana vede slava Mea cu tine în mijlocul acestui neam, vede și aude cuvântul Meu de peste tine și e tulburat de mult, de mult, și se tot zvârcolește și pune duh de răzvrătire în cei ce s-au așezat să tocmească soarta neamului român. O, ce duh rău a intrat în cei ce se răzvrătesc la porțile acestei țări, țara Mea de venire iarăși de la Tatăl la om!
O, liniștiți duhurile voastre și deschideți ochii mari pentru voi și pentru neamul român, căruia voi voiți să-i tocmiți soarta, voi, cei ce v-ați așezat peste el mari de la voi înșivă!” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)

Dumnezeul Pucioasei” caută să-și impună opțiunile politice prin amenințări pentru cei ce “au duhul lui satana”:
“O, oare nu vreți să fiți frați, toți frați între voi și cu milă frățească unii pentru alții? O, ce este ceea ce vreți voi să faceți în vreme de mare cumpănă, vreme adusă de voi peste acest neam? Vreți, oare, să fac Eu durere peste voi ca să vă liniștiți duhurile și să lucrați apoi înțelepțește ca în cer, nu ca pe pământ, așa cum lucrați voi?! O, cum să fac cu voi ca să luați din cer cale bună pentru ca să știți de la Mine, din Duhul Cel de sus, căci pe pământ e duhul întunericului cu voi, și voi dați să faceți voi lumină când voi nu iubiți lumina, ci iubiți minciuna? O, nu așa, nu așa se face lumină, fii români! Lăsați, tată, la o parte gândirea la voi înșivă cu sânge rece și luați în voi iubirea cea frățească, cea duioasă, cea dreaptă și strigați la Mine îngenuncheați, și postiți și ridicați rugăciune la cer ca să fac Eu, Domnul, izbăvire pentru voi, nu voi să faceți, căci voi sunteți nedrepți unul cu altul și unul pentru altul și folosiți iubirea de sine și minciuna și duhul de dezbinare pentru această iubire de sine și vă faceți rău unul altuia și neamului întreg de pe acest pământ binecuvântat, și pentru care străbunii lui strigă din pământ la Mine, din pământ și din cer, fii români! O, Mă apropii rugător în sfatul vostru. Sunt cu Duhul plin de cuvânt coborât pe vatra neamului român, și de mai bine de cincizeci de ani suflu cu Duhul Sfânt din gura Mea cuvânt ca să ajung să cârmuiesc apoi spre duh de patrie cerească acest neam, căci duhul acestui popor se tot depărtează de privirea spre cer, iar Eu am scris pe fruntea acestui pământ patrie cerească, fiindcă Eu, Domnul, aceasta voi face din ea pe pământ, și iată, duhul lui satana se tulbură și tulbură și se încearcă cu puterea Mea, încă se încearcă. Eu însă sunt Mielul Cel junghiat, sunt Mielul Cel biruitor prin înviere, și duhul învierii am de lucrat peste acest neam ales Mie de Tatăl pentru sfârșit de timp. “(Citat din “Cuvântul Pucios” din 14 octombrie 2009)