View Single Post
Vechi 28.11.2009, 17:32:58
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 152. Pucioșii intră din nou în jocurile politice (IV)

- urmare -

După cum a fost promis, următorul “Cuvânt” este și mai limpede în a scoate în evidență opțiunea politică a pucioșilor. Cârmuirea acestui neam se dorește a fi una “teocratică”, dar este vorba de o teocrație originală: voința lui Dumnezeu ar urma să fie administrată exclusiv prin intermediul liderilor pucioși.

“Să se deschidă mintea cea de sus în fiii neamului român și să lucreze ei voia Tatălui și a Fiului și a Duhului Sfânt ca să aducă Tatăl biruință bună peste acest neam! Amin. Toți sfinții neamului român așteaptă în mijlocul vostru cuvântul Meu de peste voi pentru rugăciune de strigare la Tatăl ca să aducă Tatăl voia Sa pentru cârmuirea pe mai departe peste acest neam, în care vă am pe voi popor al Meu în zilele acestea, căci Eu la voi vin și-Mi rostesc cuvântul întoarcerii Mele de la Tatăl la om.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009)

Criptocomuniștii care au condus România timp de 18 ani după 1989 sunt diabolizați pe față ca fiind cei care au vrut răul poporului în favoarea binelui lor:
“O, neam român, Eu, Domnul Dumnezeul tău, ascult când tu grăiești cu Mine cerându-Mi să-ți dau ajutor și să-ți fiu binefăcător în cele ce-Mi ceri tu. Ia și tu glasul Meu în urechile tale și ascultă-Mă și tu ce-ți cer, ascultă-Mă și tu, ascultă-Mă acum! Îți cer să primești de la Mine Duh Sfânt pentru mintea ta. Nu lua sfat de pe pământ! Ia din cer sfat! Te-am povățuit adesea să te lași umbrit de Duhul Sfânt ca să știi din cer ce să faci cu soarta ta și cum să ți-o ocrotești, căci iată, peste tine s-au așezat cei ce nu vor binele tău, ci pe al lor îl vor, o, țara Mea de venire a doua oară de lângă Tatăl la om. Eu, Domnul Iisus Hristos, ies în mijlocul tău cuvânt cu a doua Mea venire și cuvântând stau peste tine din mijlocul tău.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009)

Criptocomuniștii diabolizați prin “Cuvânt” sunt demascați că voiesc să-l înlocuiască pe actualul “cârmaci” (Traian Băsescu) cu propriul lor cârmaci – un cârmaci pesedist, probabil. “Dumnezeul Pucioasei” îi amenință și-i somează pe alegători ca nu cumva să-l schimbe pe actualul cârmaci de la putere:
“ Nu sunt de la Mine peste tine cei ce s-au așezat peste tine, ci sunt de la ei așezați și de la cei ce seamănă cu ei, și iată-i cum se răzvrătesc tocmind ei pentru soarta ta și răsturnând pe cele bune de peste tine ca să așeze peste tine voia lor și să te zdrobească apoi, țara Mea. O, scoală-te și ia de la Mine sfat și nu-ți pune ție tu cârmaci prin valuri pentru ca să te poarte, și lasă-Mă pe Mine să te păstoresc și să-ți spun ce să faci, căci Eu văd pe cei ce-ți vor bine și pe cei ce nu-ți vor bine, și trebuie să vezi și tu dacă vrei să vezi ca Mine.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009)

În schimb, cel care stă acum de veghe peste România (Traian Băsescu) este cel ce iubește adevărul și de aceea va trebui să fie reales. În curând cei de la Pucioasa vor scoate la lumină un nou “Cuvânt” ca din partea lui Dumnezeu, în care vor cere imperativ și concret poporului român să postească, să se roage, și apoi să voteze cu Băsescu:
“Se scoală sfinții tăi și strigă la Mine să le dau lucrul cel de biruință pentru tine, țara Mea de azi, căci ei cer de la Mine lucrul lor. Așa să lucrezi și tu pentru soarta ta, o, neam român. O, deschide-ți mintea și inima și nu da de peste tine pe cel ce stă cu veghe pentru soarta ta, căci cel ce nu se gândește la sine, acela este bun pentru tine. Cel ce iubește adevărul și nu minciuna, acela este bun pentru tine în zile de încercare și de zbucium pentru soarta ta. O, așează-te înaintea Mea cu strigare și cu zile de post plăcut Mie, căci vremea pentru tine este grea și ești iarăși la răscruce. Nu fă pas rău acum când este vremea să asculți pe Dumnezeu pentru soarta ta. Îți voi trimite curând, curând sfat bun de la izvorul Meu de cuvânt ca să stăruiești în el pentru tine, și ia sfinții lângă tine, tată, căci ei iau de la Mine voia Mea pentru tine, iar tu nu știi voia Mea, că ești pe pământ, și pe pământ e domn minciuna și rătăcirea de Dumnezeu-Făcătorul peste om. Tu ești țară creștină. Ai grijă să fii așa și nu dezbrăca de peste tine cămășuța de creștin.
Îți voi da sfat să lucrezi după el, numai să-l primești pe el, neam român. Îți voi da, tată, zile de post ca să le împlinești cu iubire și cu sfințenie pentru soarta ta cea bună. Zile rânduite de Dumnezeu îți voi da pentru ca să biruiești cu Mine, Fiul Tatălui Savaot, căci Eu am biruit cu moartea pe moarte, iar în ziua aceea te-am primit în dar de la Tatăl ca să fii acum țara Mea de venire și ca să împlinesc acum în tine Scriptura venirii Mele la sfârșit de timp. O, așteaptă-Mă, așteaptă-Mă ca să te păstoresc cu sfatul Meu! Voi veni cu sfinții și-ți voi da cuvânt ca să-l asculți, tată. Ascultarea înseamnă iubire, iar iubirea are răsplată scumpă pentru cei ce ascultă iubind. Voi veni să te povățuiesc. Stai cu ușa deschisă, că te vestesc că vin să te povățuiesc pentru soarta ta, o, neam român! Amin. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009)

Până și din partea “Sfintei Parascheva de la Pucioasa” vine îndemnul adresat românilor pentru a vota numai așa cum voiesc liderii pucioși:
“– O, Doamne al sfinților Tăi, eu sunt venită cu Tine în cuvântul Tău de azi și sunt cu ceata cuvioaselor din cer în mijlocul poporului Tău de azi. Eu stau cu duhul și cu trupul pe vatra neamului român, și la cuvântul Tău mă ridic lucrătoare pentru el ca să-l ajut pe el să facă voia Ta acum, când este întrebat pentru soarta lui cea de azi și cea de mâine, Doamne. O, mare este taina sfinților în mijlocul oamenilor! Sfinții Tăi nu lucrează numai la cererea oamenilor, ci mai vârtos lucrează la cuvântul Tău, o, Doamne. Toți sfinții de pe vatra neamului român așteptăm gata să lucrăm așa cum Tu ne dai să facem. Amin.” (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009)

Tot poporul este chemat la rugăciune pentru a se păstra la putere “cârma ce bună” (Traian Băsescu):
“O, ridică-te cu rugăciunea cea cu strigare, popor de azi al Domnului pe vatra neamului român! Se face Domnul peste tine cuvânt, iar cei din cer se fac ochi și urechi ca să-L audă pe Domnul cuvântând în mijlocul tău, căci El Se descoperă acum prin taina Lui cea de azi cu tine puterilor și măririlor, domniilor și stăpâniilor cele din cereștile locașuri, așa cum nu S-a descoperit până acum și mare este taina care te poartă pe tine acum în ea din partea Tatălui Savaot, Care este în Fiul Său Iisus Hristos, trimisul Tatălui la tine acum în mijlocul neamului român. Noi, cei din cer, și voi de pe pământ, ne așezăm la rugăciune cu strigare pentru voia Domnului peste neamul român, pentru cârma cea bună peste acest popor binecuvântat încă de la începuturile lui. Fiți veghetori de la Domnul, odată cu tot ceea ce aveți de lucrat pentru lucrarea Sa de azi. Vegheați cu Domnul peste acest neam, căci noi cu Domnul lucrăm și veghem pentru toată lucrarea Lui peste pământ în zilele acestea mai mult decât oricând, că e vremea cea mare, în care slava Domnului se apropie pregătindu-se în cer și pe pământ de însăși voia Sa și de însăși puterea Sa. Amin, amin, amin. (Citat din “Cuvântul Pucios” din 27 octombrie 2009)

Pucioșii se pare că s-au consolat definitiv cu ideea că președinția lui Băsescu e o alternativă cel puțin așa de bună (dacă nu chiar mai bună), cum era și monarhia regelui Mihai I, pentru care ei pledaseră cu îndârjire câțiva ani la rând, îndată după lovitura de stat din 1989.