Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Doriana, hai sa fim seriosi....daca predici Cuvantul lui Dumnezeu nu intinzi mai intai ajutoarele si chemi oamenii carora li se fac ochii cercuri la casa de adunare, si abia dupa le spui care e scopul tau!!!
|
Nu stiu pe unde umbli tu. Or fi si de-astia, nu zic nu. La noi nu prea se dau ajutoare celor ce nu fac parte din biserica, tocmai pentru a descuraja convertirea pentru ajutoare. Dar cand omul are nevoie si e necajit trebuie ajutat, caci oameni suntem. Credinta noastra se arata cu fapta.
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Un lucru esential despre sectarism este faptul ca nu au curajul sa spuna ce confesiune au, iar asta denota parsivenie, pentru ca stiu ca daca spun sunt Penticostal lumea nici nu ar mai vorbi cu ei....asta e adevarul.
|
Ai fi uimita sa stii cati te intreaba de vorba cand afla ca esti alta religie. Oamenii sunt curiosi. De multe ori nu am eu dispozitia necesara sa vorbesc cat ar vrea ei sa afle.
Cum ar trebui sa fie dupa tine? Sa intre omul pe usa [sau pe forum] si sa strige in gura mare: "Hello, eu sunt penti..." , de parca l-ar fi intrebat cineva ce e... :)) Fii sigura ca daca l-ai intreba ar spune ce e.
Cam ce castig crezi tu ca are cel ce converteste pe patul mortii un batran horcaitor? Ia, sa auzim...Caci omul ala nici nu mai are timp sau putere sa semneze o cerere de inscriere in cultul respectiv.