View Single Post
Vechi 28.11.2009, 20:25:18
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Universul acesta este construit pe niste legi care nu se schimba, altfel ar fi haos. Si una din legi este ca daca tu te rogi lui Dumnezeu iti raspunde Dumnezeu, iar daca te rogi lui satan iti raspunde satan. Tu stii cui te rugai in acel moment si ce stare ti-a produs acea vorbire in limbi. Daca Il cunosti pe Dumnezeu Il si recunosti atunci cand Isi face simtita prezenta.

Faptul ca s-a petrecut intrun alt context fata de penticostalism e irelevant. Darurile Duhului Sfant nu au fost date numai penticostalilor, ci tuturor celor ce cred. [nu vad cum o exceptie ar confirma o regula, la modul practic. :) ]

Cum am vorbit eu? M-am rugat Domnului cu post [negru] cateva zile , sa ma boteze cu Duhul Sfant. Apoi am mers la un grup de rugaciune si , in timp ce ma rugam, am inceput sa-L laud pe Dumnezeu intr-o limba europeana. Altcineva, care stie limba, mi-a tradus ce spuneam. Eu nu o stiam. Si stiu ca e de la Domnul pentru ca satan nu-L lauda pe Domnul, cum faceam eu. Numai Duhul Sfant pune laude in gura noastra.

Asta a fost de mult. Pe parcursul vietii am mai primit vorbire si in alte limbi. Dar asta nu e pentru ca am eu cine stie ce capacitati, ci pentru ca Domnul e bun si mi-a ascultat rugaciunea. Fara El puteam sa plang mult si bine. Nu vorbirea in sine e extraordinara, ci faptul ca in momentele acelea Il simti pe Dumnezeu mai aproape, uneori foarte aproape de tine. La fel se intampla si cu celelalte daruri ale Duhului Sfant.
Si nu stiai ce vorbesti?

Eu nu m-am rugat pentru asta , pur si simplu m-am trezit zicand cateva vorbe literalmente(in somn si in timp ce ma trezeam din somn si putin dupa ce m-am trezit).Eu eram constient de ce faceam, o veneram pe MD, stiam ce fac , cu aproximatie am recunoscut si limba, sau limbile.Pentru ca foarte putin aveam cunostiinta de limbile alea.

Si ce ai zis in limbi, chiar sunt curios?

Pai e foarte revelant pentru ca voi aveti alta credinta in Maica Domnului si nici macar nu o venerati.Asadar cum poate fi acelasi duh cand credinta e izbitor de diferita cel putin din punctul asta de vedere(al Maicii Domnului)?Duhul vostru fata de MD e ca ea nu a ramas feciora , ca a pacatuit si ca a avut si multi prunci.Totalmente diferite de duhul si credinta ortodoxa referitoare la aceasta.
Reply With Quote