View Single Post
Vechi 28.11.2009, 20:48:37
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Nu stiam limba; cunosteam cateva cuvinte de pe la filme, dar in nici un caz nu stiam sa articulez propozitii. Am vorbit vreo 10 minute, erau cuvinte de lauda, cam in genul psalmilor. Sincer, sunt prea scumpe pentru mine pentru a le repeta. Au ramas intre mine si Domnul.

Si eu eram foarte constienta si ma puteam opri oricand din vorbit. Sa nu crezi pe cine spune ca in timpul vorbirii in limbi iti pierzi cunostinta sau constiinta; doar daca e posesiune demonica se intampla asta. Duhul Sfant respecta liberul tau arbitru si niciodata nu te va obliga sa faci ceva fara voia ta.

Sa stabilim ceva: darul vorbirii in limbi este dat NUMAI de Duhul Sfant, pentru ca e un dar al Duhului Sfant. Logic, nu? Nu este dat de sfinti. Faptul ca s-a manifestat in timp ce te rugai Sfintei Marii nu schimba asta.

Eu nu am cunostinta ca mama Domnului Isus sa fi pacatuit; nu scrie asta in Biblie si nu ma pot pronunta. Stiu ca a fost o femeie unica, dca Domnul a ales sa se nasca prin ea Fiul Sau. Ca nu ma inchin la ea e pentru ca Dumnezeu a spus sa nu ne inchinam creatiei, ci Creatorului, oricat de sfanta ar fi aceasta, ci sa ne inchinam Celui ce o sfinteste. Dar nu vreau sa ating acest subiect delicat pe acest forum. Iarta-ma daca am spus ceva nepotrivit.
Reply With Quote