View Single Post
Vechi 29.11.2009, 13:59:33
ovidiu23mar ovidiu23mar is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.11.2009
Exclamation ateii zilelor noastre...

Mda la fel cu ati zis si dvs.aiciam intalnit si eu...si m-am confruntat cu ei si nu o scoti la bun sfarsit ei isi sustin ideile foarte ferm...mi-a dat citate din biblia lor care erau si in biblia noastra si erau la fel numai ca interpretarea lor era total eronata...parerea mea e ca sa ei profita dupa ceea ce vad la TV despre slujitorii bisericii,si nu numai despre faptele noatre se asa contraataca si mai si castiga care nu cunosc lumina cea adevarata nu il cunosc pe D-zeu.Asemenea lor sunt si ceilalti protestantii,adventisti,etc,...!Ceea ce cred eu ca ar relansa biserica noastra e ca ar trebui sa nu mai fie dati la TV cei ce gresesc,iar in al 2 rand sa se caute ceva sponsorizari sau asa ca sa nu mai fie tranzitia asta de la noi la ei..ca asa pierdem mult...in special p cei mai amarati...care pt.niste hainute sau mancare se dau in religia lor...nu va inchipuiti cat de bine ar putea fi...noi le-am putea salva sufletele involuntar...si sa fim mult mai uniti in credinta,etc...!
Parerea mea este sa ii tratati cu indiferenta,si sa nu participati la nici un fel de intrunire de-a lor sau de-a altora sa fiti tari in credinta sa vada ca nu va poate domina si ca nu prezinta interes si nu in ultimul rand credinta sau sufletul nostru nu se cumpara cu bani si cu nimic din lumea asta trecatoare...
Reply With Quote