View Single Post
Vechi 29.11.2009, 23:43:56
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 157. Pucioșii trag din nou spamuri pe net

157. Pucioșii trag din nou spamuri pe net

Ceea ce presupuneam ieri s-a confirmat mai repede decât credeam. Pucioșii s-au mobilizat imediat și au început să-i bombardeze cu spamuri pe rumâni, ca să-i informeze despre opțiunile politice ale Dumnezeului Pucioasei. Iată cum arată un asemenea spam (în care am protejat identitatea destinatarilor, iar textul principal n-a mai fost reprodus decât parțial, deoarece el se află pe situl oficial al pucioșilor; cine vrea, îl poate consulta integral de acolo)

------------------------------------
Fw: Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român și pentru Traian Băsescu Inbox
Reply
Reply to all
Forward
Print
Add ... to Contacts list
Delete this message
Report phishing
Show original
Message text garbled?
from ... <...@....org> hide details Nov 28 (22 hours ago)
to ... <...@gmail.com> ...
date Nov 28, 2009 10:33 PM
subject Fw: Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român și pentru Traian Băsescu
mailed-by ...

M-am gandit ca te-ar putea interesa.
...
-------Original Message-------

From: Maria I...
Date: 11/28/09 17 : 35 : 40
Cc: ...; ...; ...; ...; ...; ...@yahoo.com; ...; ...@yahoo.com; ...@yahoo.com; ...; ...; ... și ...; ...
Subject: Fw: Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român și pentru Traian Băsescu

Date: Saturday, November 28, 2009, 8:04 AM

Documentul atasat contine cuvantul lui Dumnezeu pentru Traian Basescu si poate fi tiparit fata-verso pe format A4 si apoi multiplicat pentru distribuire la cei care nu au acces la internet.

Nicusor de la Pucioasa

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român și pentru Traian Băsescu

O, neam român, o, neam român, o, neam român! [...]
O, nu da înapoi! Nu da înapoi, popor român! [...]
O, neam român, nu te vinde iarăși robiei fiarei roșii, tată! [...]
Cel ce stă acum cârmaci peste tine, acela este cel care te iubește cu inima mare, și cu duh viteaz dă să stea el pentru tine înaintea ispitei grele, care iarăși dă să te dărâme de pe stâncă, neam român. O, el nu te minte, tată. El dă să te ajute de la mijloc și nu să te vândă fără de preț. [...]
O, ție îți zic, acum, celui ce stai cârmaci pentru neamul român, pentru corabia Mea, pentru țara Mea de venire acum, la sfârșit de timp cuvânt pe pământ pentru salvarea omului: lasă-Mi Mie lupta și grija pentru sorțul care urmează să se bată pentru tine sau împotriva ta, căci forțele întunericului s-au întins peste tot și se luptă orbește să tragă sub ele iarăși neamul Meu român. Eu, Domnul, sunt peste tot [...].
Iar tu, popor al cuvântului Meu [...]
Amin, amin, amin.

22 noiembrie 2009

Mesaj audio: http://www.noulierusalim.ro/php/look.php?cheie=988

Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mântuirea ta!

---------------------------
Interesante sunt două lucruri.
Primul, acela că destinatarii spamului sunt înrolați volens-nolens în campania electorală a pucioșilor. Li se sugerează că au sarcina de a contribui necondiționat la răspândirea acestui spam nu numai pe internet, ci și (cităm) “...tiparit fata-verso pe format A4 si apoi multiplicat pentru distribuire la cei care nu au acces la internet.” Probabil că fiecare simpatizant va suporta cu bucurie cheltuielile de multiplicare și expediere, ca să-I facă un serviciu lui Dumnezeu, care se știe că nu umblă cu bani, căci banii sunt ochiul dracului.
Și ca să nu fie nici un dubiu, spamul se încheie cu o formulă care amintește de manifestele comuniste din perioada interbelică: “Citește si dă-l mai departe!
Al doilea, că de data aceasta spamul dezvăluie și cine este tartorul care stă în spatele afacerii. El se semnează “Nicusor de la Pucioasa”, și interpretează inclusiv rolul de Dumnezeu al Pucioasei în versiunea audio (http://www.noulierusalim.ro/php/look.php?cheie=988 așadar el este unul dintre cei doi lideri pucioși (executantul) care pune în scenă ceea ce-i dictează celălalt lider (creierul), care este “Mihaela de la Pucioasa”. Cei doi lideri, simpatizanți de ani buni ai lui bădica Traian, improvizează acum o temă de campanie inedită: Însuși Dumnezeul Pucioasei pariază pe ogarul obosit care este Băselu’, doar-doar o ieși din nou președinte pentru următorii 5 ani.
Se pare însă că s-au orientat bine pucioșii și au pariat pe cine trebuie. Prostănacul cel fricos se va pomeni că se luptă cu simpatiile lui Dumnezeu, se va speria de moarte și va da bir cu fugiții. Rămas singur în cursă, Băselu’ va ieși din nou președinte, fără emoții, cu 99% din sufragii și 1% voturi nule.
Dar de ce trebuia neapărat să se mai amestece și Dumnezeu în toată afacerea asta balcanică? Nu putea să dea un ordin de sus, și toată vânzoleala se rezolva mult mai simplu?
Doar dacă nu cumva, într-adevăr, Rumânia este buricul lumii, și trebuia să se dea un semnal clar celor care încă se mai îndoiesc.

……………………..
Estera
29 noiembrie 2009
……………………..