View Single Post
Vechi 27.02.2007, 00:03:28
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Orbul din Evanghelie ere om adult si stim ce a zis Mantuitorul despre el.

Aici e vorba de un copil, care nu are cum sa aiba pacate. Oricate "rele" ar putea faceun copil de 7 ani, tot nu indreptatesc aparitia unei boli.
Orbul din Evanghelie nu era orb ca urmare a unui pacat. NICI al lui, NICI al parintilor Lui. E Cuvantul Mantuitorului.

Asa ca eu ma gandesc ca nu e bine sa-i spun unui om "din cauza parintilor tai ai patit nu stiu ce lucru". Pentru simplul fapt ca NU STIU. Il las pe duhovnicul lui sa-i spuna un cuvant. Nu cred ca am dreptul sa-mi dau cu parerea. E ca si cum i-as judeca pe parintii lui si as hotari eu ca ca pacatele lor au fost asa mari incat copilul sufera.

La fel, nu i-as spune nici unui om "din cauza pacatelor tale te-ai imbolnavit". La fel, pentru ca NU STIU daca asa este!

Era o vreme cand spuneam lucruri din astea... si am facut mult rau si am provocat suferinta unor oameni care deja erau cazuti si deznadajduiti. Si mi-a aratat un parinte calugar ca eu vorbeam ca prietenii lui Iov (cei ce incercau sa-i explice de ce suferea). Prieteni pe care Dumnezeu NU II INDREPTATESTE.
Reply With Quote