View Single Post
Vechi 30.11.2009, 15:17:12
OmuBun
Guest

Implicit

Mda, numa' pe-aici nu ne-am mai balacarit. Oricum un lucru e cert: Politica e curva! Si nu prea are ce cauta pe un forum ortodox. Eu n-as prea vota, dar ma tem ca indiferenta mea nu aduce nici un serviciu tarii. Ideea este ca ASTAZI avem o situatie. Pe care eu n-o mai vreau. Votandu-l pe Basescu nu fac decat sa mai vad 5 ani de certuri si zazanie. Toti mint, dar unii se dau sfinti: n-au facut, n-au vazut, nu stiu, nu sunt vinovati! Sila si lehamite... Imaginea in exterior, cu toate valorile reale pe care le avem in tara, este dezgustatoare.
Totul merge prost si ma intreb daca bunul Dumnezeu mai vrea sa ne salveze, daca noi insine am ajuns sa ne plangem de mila!?... Cati dintre noi catadixim sa adaugam seara in rugaciunile noastre "Intelepciune pentru conducatorii nostri"? Nu cred ca este roman in tara asta care sa nu vada cat o ducem de greu. In cate biserici si manastiri, unde Duhul Sfant coboara la Sfantul Altar, sfintii nostri parinti invoca ajutorul divin pentru ajutorul acestei tari napastuite de hoti si mincinosi? Acceptam in unanimitate ca suntem o tara de ortodocsi cu frica de Dumnezeu, avem incredere in judecata Lui, dar cand e vorba de rugaciune adevarata si folositoare pentru intreaga natiune, ne limitam sa spunem doar "Inca ne rugam pentru conducatorii...!" Ne meritam soarta! Avem conducatorii dar si preotii pe care-i meritam!!!