Citat:
În prealabil postat de Doriana
Zidirea nu se face numai prin descoperire. Prin faptul ca tu aduci o rugaciune prin Duhul, si, deci, dupa voia lui Dumnezeu, aceasta rugaciune va avea sigur raspuns. Iar faptul ca ni se raspunde la rugaciuni ne zideste.
|
Duhul se roaga singur pentru noi cu
suspine negraite.
De asemenea și Duhul vine în ajutor slăbiciunii noastre, căci noi nu știm să ne rugăm cum trebuie,
ci Însuși Duhul Se roagă pentru noi cu suspine negrăite.
Iar Cel ce cercetează inimile știe care este dorința Duhului, căci după Dumnezeu El Se roagă pentru sfinți. Romani 8:26-27
Nu stiu cum te poti ruga tu prin Duhul , nestiind ce te rogi, iar apoi sa primesti o zidire prin cuvintele pe care le-ai zis si nu le intelegi , o zidere pe care de asemenea nu o cunosti.Asta e de natura absurdului.
Citat:
În prealabil postat de Doriana
In rest, am tot raspuns la intrebarile de mai sus. Si am sustinut cu Biblia ce am spus iar tu nu ai avut contraargumente. Si am mai spus ca Duhul Sfant nu "poseda", ca iti respecta liberul arbitru si ca te rogi in limbi numai cand si daca doresti tu; in plus te poti opri oricand vrei. Explicatia e simpla iar sustinerea biblica evidenta.Mai citeste o data ce am scris, poate, poate vei intelege.
Intre timp intreaba-te de ce darurile Duhului Sfant, care sunt semne ale credintei , lipsesc aproape cu desavarsire din biserica ta, care sustine ca e singura care detine credinta adevarata. E bine de meditat.
Marcu 16
17 Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
18 Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși.
1Cor 12
8 Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței.
9 Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh;
10 Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor.
11 Și toate acestea le lucrează unul și același Duh, împărțind fiecăruia deosebi, după cum voiește.
Sunt vreo noua daruri. Care e prezent in biserica ta? E usor sa stai pe tusa, sa spui ca altii sunt demonizati si ca penticostalii bolborosesc. Dar ar fi frumos sa ne demonstram credinta si practic, nu numai cu vorbe si istorii.
|
Vad ca nu ai inteles nimic din ce ti-am scris, sau poate nu vrei sa intelegi.Parca s-a intalnit mutu cu surdu`.