Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul
radicalist cu tendinte extremiste....acum ,de la aceasta fraza si concluzie ca sa nu i spun judecata pana la al socotii sfant ,este o distanta mare...dar din nou,aceasta postare se va transforma intr una fara miez daca nu aducem si argumente pt ceea ce "improvizam' pardon postam! So...te as ruga Andrei sa imi spui si poate sa ne spui....care sunt argumentele tale pt afrimatile despre Parintele Arsene1 am avea o baza de discutie si nu ne am striga ca si curcile parerile!multumesc
|
Am facut pe alte topicuri trimiteri directe la unele pasaje care mi se par radicale subiective si in nestiinta de cauza, de exemplu cind vorbeste despre familie, cresterea copiiilor si alte aspecte mult prea militante pentru un simplu crstin care vrea liniste in viata lui nu balamuc si extremism monahal aplicat mirenilor
Asa cum multi il ridica in slavi cu pareri PRO asa si noi cei care nu-l digeram avem dreptul sa ne exprimam nemultumirea cu felul prea radical de a vedea cresterea duhovniceasca. Da, la sectanti SI CEI CU TENDINTE SECTARE, legionare poate ca merge aceasta retorica insa pentru cei plimbati prin lume care au vazut cum s-a cladit crestinismul (Roma, Madrid, Moskova Skt. Petersburg, Mexico city, etc) aceste accente fanatice nu-si mai au rostul. Singurii care "beneficiaza"(in ghilimele, deoarece dupa parerea mea nu este un beneficiu real ci unul imaginar, alimentat de sovinism si un fals patriotism inventat-fortat. Nimic fortat nu este cu adevarat de valoare, si parintele Boca asta face, forteaza nota in scrierile sale incluzind o serie de neadevaruri (dara care pica bine cu auditoriul EXALTAT)
Pe de alta parte, ce ai de te iei de curci si le denigrezi?
Stii ce facem noi dupa o zi de munca? .. pierdem, de regula vremea cu tot felul de prostii
Tu stii ce fac curcile dupa o zi de alergat prin ograda?... SE CULCA
Cine crezi ca este mai destept(cu adevarat) si mai cistigat? Noi sau ele?