View Single Post
Vechi 30.11.2009, 21:50:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Acum dragă Dorina, chestia cu exemplu dat de tine, poate fi contrazis cu ușurință de orice ateu, agnostic , sau mai știu eu ce ! Foarte ușor găsim exemple de împătimiți ai tutunului sau de carnivori , ce poate au nu 85 , ci , 95 de ani ! Este destul de șubred argumentul dat până la urmă . Dumnezeu dă lumgime de zile fiecăruia , după complet alte criterii. Sf. Vasile cel Mare , a plecat la Domnul la 50 de ani , și numai Domnul știe de ce ! Asta ca un exemplu luat la întâmplare . Cei ce mănâncă prin gunoaie, au de multe ori o sănătate și o imunitate de "invidiat". Dar, nu acesta este SCOPUL postului , lungimea de zile și sănătatea trupească , și asta o ști foarte bine ! Sofia este întradevăr de-o inocență ieșită din comun , dar inocența nu-i suficientă sau ea însăși poate deveni un obstacol pe drumul acesta îngust și greu al pocăinței. Am mai spus și o repet , marele ei avantaj este TINEREȚEA ! La noi , cel puțin la mine și la tine, greșeala ne poate fi "fatală". Amândoi însumăm 109 ani ! Mai avem noi suficient timp la dispoziție ? . . .