153. Duhul Sfânt pucioșesc și reîncarnarea mihăilo-messianică (II)
- urmare -
MIH
web Master
Numarul mesajelor: 251
Data de inscriere: 10/09/2008
Subiect: Da, aveti dreptate! Mar Oct 27, 2009 3:15 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Da, aveti dreptate!
Nu studiasem mesajele lor, dar acum am citit pasajul pe care l-ati trimis.
Dumnezeu - adevaratul Dumnezeu - vorbeste oamenilor Sai intr-un mod simplu si clar, spune multe lucruri in putine cuvinte; si spune Adevarul, nu minciuni mestesugite; si nu amesteca adevaruri cu minciuni, asa cum vad in textele lor; deci cel care le da mesaje e un duh, probabil un duh ratacitor care se foloseste de lipsa lor de discernamint. Nu e nici Dumnezeu Tatal, nici Fiul, nici Duhul Sfant, din pacate pt ei.
Omul are trup, suflet si sansa Mantuirii; aici mesajul Meu si al bisericii coincid; la fel, duh = suflet, duh si suflet sunt unul si acelasi lucru, sunt sinonime, conform Bibliei; daca cei de la Pucioasa nu vor sa creada asta, e problema lor; ei pot rataci cit vor, sunt liberi; Mantuirea nu e obligatorie, ci facultativa, deoarece atit Tatal cit si Fiul, avind Iubire desavarsita, respecta liberul-arbitru al oamenilor; Eu am explicat aceste lucruri si-n cartea Mea.
Cei de la Pucioasa reneaga existenta reincarnarii, desi reincarnarea e o sansa pe care Dumnezeul Iubirii - Dumnezeul Noului Testament, propovaduit de Iisus HRISTOS - o ofera oamenilor spre Mantuire... din cite stiu, nici biserica crestin-ortodoxa actuala nu accepta existenta reincarnarii; la al doilea sinod ecumenic au fost scoase din Biblie referirile referitoare la reincarnare; au ramas totusi pasaje, pe care le-am citat in autobiografia Mea; poate numai citiva preoti cu Har o recunosc, insa doar in particular; cei care recunosc asta in public sunt imediat raspopiti, denigrati... Eu insa stiu / cunosc astfel de oameni, astfel de preoti adevarati, insa nu-s multi, ci doar citiva.
Sa facem o reforma in noi insine, nu in exterior!
Singur trupul OMului e templul lui Dumnezeu, conform mesajului Hristic si biblic.
Sa ne preocupam deci nu de schimbarea dogmele bisericilor din exterior, ci prin rugaciuni sincere si cu lacrimi, sa cerem ajutorul Duhului Sfant ca sa putem tine ochii inimii deschisi, ca sa putem vedea Adevarul si sa-L urmam, chiar cu pretul vietii in trup!
E necesara o revolutie interioara, o reforma interioara; e necesar sa "murim" pentru lume, ca sa fim vii pentru Dumnezeu!
Nu mai este timp de vorbe, de filozofie, ci doar de fapte!
Atit cit mai este timp - si mai avem foarte putin timp la dispozitie! - sa ne deschidem mintile si mai ales inimile catre Adevar!
Sa redevenim Oameni, sinceri, buni si simpli si sa intram aici si acum in Imparatia Cerurilor, in Imparatia lui Dumnezeu!
AMIN
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
.................................................. .....................
Ce constatăm din acest dialog?
- va urma -
|