View Single Post
Vechi 01.12.2009, 14:42:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Concluzia mea clara este ca sectarii au ce au cu ortodocsii, acolo presteaza ei de nu mai pot si ceva ii determina sa devina insistenti, insinuanti, sa adopte strategii...e ca si cum cu ortodocsii au ei de luptat, asta fiind reduta...dar care e explicatia, daca noi suntem crestini si voi afirmati ca nu conteaza cultul/religia, confesiunea si ca toti suntem crestini si credinta e ceea ce conteaza la Dumnezeu???
Sectarii nu au ce au cu ortodocsii, ci cu oamenii fara Dumnezeu, indiferent de religie. Si de astia sunt peste tot. Intamplator ortodocsii sunt foarte multi, de aceea pare ca ar avea ceva cu ei. Noi, de exemplu, avem unele discutii [sa nu le zic conflicte] cu branhamistii, care ne acuza ca avem trei dumnezei.

In ce priveste fluturasele si persuasiunile, te-as invita pe aici sa vezi daca exista asa ceva. [daca nu ti-ar fi frica sa nu te smintesti ] Cand am scris ca nu facem asa ceva cineva a sarit ca-i sfidez inteligenta. Ma rog...eu si vecinii mei traim in pace si ne respectam, ne ajutam, iar de Dumnezeu vorbim numai daca vine vorba sau intreaba. Si "sectarii" sunt foarte bine vazuti aici. De aceea m-am mirat sa aud parerea unora de pe aici despre ei.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote