Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ok, dar nu toti au apucat sa imi spuna de ce confesiune sunt.
Trice, nu am spus ca impart palme peste ochi cu darnicie de cum deschide cineva gura, si cred ca tu vrei doar sa rasucesti cuvintele astfel incat sa reiasa ca eu sunt aia rea si cruda, lipsita de toleranta ( de parca as trai in Uzbechistam cu mitraliera pe post de poseta) si tu ala bun, crestin adevarat ...astfel contrastul dintre noi doi sa incline in favoarea ta si implicit a adventismului, dar lucrurile nu stau deloc asa...
Cred ca ai luat acea afirmatie din context, si asta pentru ca eu am facut referire la orice atitudine din partea cuiva care tar rece foarte usor si nu ar dori sa inteleaga refuzul meu politicos de a nu da ascultare celor spuse de el...si asta pentru ca orice om are conceptiile lui de viata, lucrurile pe care le respecta si pe care nu...iar daca as auzi spunandu-mi-se ca toti Sfintii si crestinii ortodocsi care si-au dat viata pentru Ortodoxie nu stiau ce e cu ei, traiau in intuneric si se rugau la copaci, ca si cum nu l-ar fi cunoascut pe Dumnezeu asa cum il cunosc adventistii/penticostalii/martorii lui iehova/ mormonii/evanghelistii...atunci da, este clar ca ar fi o jignire care nu mai poate fi comptabilila de departe cu orice intentie de prozelitism...si daca ar lua-o pe aratura, trecand peste refuzul meu, atunci probabil ca i-as da o palma peste ochi si niste aghiazma sa isi revina....fapta buna, nu?
Cand cineva nu respecta pe celalat, si intrece anumite limite atunci cand vine vorba de conceptii de viata si de ce are celalalt mai sfant...isi asuma riscul lipsei de bun simt si faptul ca nu mai poate fi luat in considerare si deci trebuie si ajutat sa revina la realitate cumva...
Doamne ajuta!
|
Doamne ajută și păzește de lupi răpitori ce forțează ușa staulului! Acum n-or fi toți neoprotetanții chiar așa de insistenți încât să-ți intre pe fereastră când le trântești ușa-n nas

cum de altfel nici ortodocșii nu sunt atât de intoleranți cum vor să pară unii pe forum. Cât despre tine, nu am o părere atât de rea cum cum ar lăsa să se înțeleagă din postările mele
Domnul să ne lumineze și să ne ierte acolo unde am greșit!