View Single Post
Vechi 01.12.2009, 16:41:20
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Doamne ajută și păzește de lupi răpitori ce forțează ușa staulului! Acum n-or fi toți neoprotetanții chiar așa de insistenți încât să-ți intre pe fereastră când le trântești ușa-n nas, cum de altfel nici ortodocșii nu sunt atât de intoleranți cum vor să pară unii pe forum. Cât despre tine, nu am o părere atât de rea cum cum ar lăsa să se înțeleagă din postările mele

Domnul să ne lumineze și să ne ierte acolo unde am greșit!
Iti dai seama ca nu sunt nici cea mai toleranta persoana din lume, si nici nu vreau sa pozez in asa ceva..pentru ca dupa cum ti-am spus toleranta in opinia mea deja nu o simti fata de lucrurile pozitive, compatibile cu structura ta interioara ci exact fata de cele cu care nu esti de acord din varii motive, si deci nu trebuie impusa, intrucat respectul fata de celalat trebuie sa vina din ambele tabere, in caz contrar echilibrul se clatina si nu e bine.

Bineinteles ca incerc si eu cum pot sa devin mai buna, sa nu mai critic, sa nu mai judec...si mai primesc si eu "palme peste ochi" la figurat de la sotul meu in vederea evitarii acestui pacat, foarte grav de altfel .

Bineinteles ca nu s-a intamplat ca vreo persoana de alta confesiune sa puna piciorul in prag sau sa forteze usa, ca pe la fereastra oricum nu puteau ajunge...dar e mai mult un sentiment care s-a tot sedimentat datorita celor cateva intersectari de priviri si cuvinte de-a lungul timpului cu persoane de alta confesiune ( fata de care eu nici macar nu am deschis subiectul, dar ele s-au dat bine initial..dupa care au abordat subiectul intr-un mod ofensiv)...si astfel mi-am format aceasta imagine despre anumite confesiuni.

Ma bucur ca nu ai o parere chiar rea despre mine ( ca una foarte buna nici nu merit de altfel) si asta pentru ca nici eu nu sunt atat de vehementa in viata reala si nici nu ma lansez in dialoguri interconfesionale de fapt, dar aici exista o oarecare lejeritate in exprimare sau graba de a raspunde uneori fara a fi inteles pe deplin ideea centrala a postarilor, care poate conduce uneori spre o imagine putin deformata a userilor....

Domnul să ne lumineze și să ne ierte acolo unde am greșit!... ( cum foarte frumos ai spus).

Last edited by AndruscaCIM; 02.12.2009 at 15:26:15.
Reply With Quote