View Single Post
Vechi 01.12.2009, 18:42:52
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
De unde stiu ca e cu mine? Dumnezeu nu poate fi confundat. Daca Il cunosti stii despre ce vorbesc.
In primul rand, El a spus ca cel ce cere capata, celui ce bate i se va deschide. iar daca eu Il cer pe El, partasia Lui si nimic mai mult, ma rog sa ma pazeasca de invataturi stricate si de cursa celui rau, el ma va asculta. Daca a spus asa, asa va face. Si nu numai mie, ci tuturor celor ce Il cred pe cuvant.

Ca lucreaza prin mine, posibil si asta, asa cum poate lucra si prin tine. Noi , prin faptele si gandurile noastre bune sau rele, determinam consecinte bune sau rele. Prin fiecare alegere pe care o facem noi facem voia Domnului sau a celui rau. Daca alegi voia Domnului, Domnul te va insoati in ceea ce faci, lucrand prin tine pentru mantuirea ta sau a altora; daca alegi voia celui rau...stii tu.
Dar tu ai cerut acest dar numai datorita penticostalilor, nimeni nu cere asa ceva de la Dumnezeu in afara de ei 9 din cate stiu) si din cate stiu eu credinciosii adevarati nu cer, ci numai se roaga lui Dumnezeu pentru intarirea in credinta pentru a trece peste necazurile vietii, dar pentru toate cu smerenie si credinta...si ne da El ce avem nevoie si ce ne este de folos, pentru ca noi nu avem de unde sti daca ce cerem ne este intr-adevar de folos! Tu ai cerut acest dar....care pentru un om smerit nici nu poate constitui o rugaciune de fapt....
Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Toți sectanții spun lucrul acesta, că prin ei "își face lucrarea Domnul Isus" si dau exemple din viața lor "schimbată de Domnul" atunci când sunt chemați "să depună mărturie la amvon", deși există între ei deosebiri fundamentale de credință, asta pt că știm că de mici li se pompează în creier aceiași expresie: "trebuie să ai o relație personală cu Domnul Isus și el iți va modela viața".
Aici Ovidiu a pus problema foarte bine, toti neoprotestantii afirma aceste lucruri, toti au daruri si toti sunt plini de Duhul Sfant, penticostalii insa sunt cunoscuti pentru afirmatia ca numai ei, si toti...de ce afirma acest lucru si pe ce se bazeaza, doar pe faptul ca asa simt ei?

E posibil ca unii sa mimeze " tremuratul" pentru a parea ca si ei sunt rasplatiti de Dumnezeu urgent, astfel incat sa nu li se puna la indoiala credinta de catre cei care pretind cu tarie ca beneficiaza de prezenta Duhului Sfant?

De exemplu cei din comunitatea ta sunt pe aceeasi treapta duhovniceasca, toti merita obiectiv acest posibil "dar", sau de fapt au stiluri de viata diferite, unii mai gresesc, altii mai putin??

Vrei sa insinuezi ca cei care se roaga si nu primesc ce cer, sunt pacatosi si de aceea nu primesc raspuns? De ce afirmi acest lucru???...pentru ca asa ti s-a spus in cadrul cultului, pentru a parea ca toti sunteti credinciosi autentici si iubiti de Dumnezeu?

Daca se grabeste Satana sa va trimita orice semne ii cereti pentru a va tine adunati, o data prinsi in mreaja, pentru ca altfel s-ar rupe " vraja"?

Nu poate fi o autosugestie insasi faptul ca va considerati deosebiti prin primirea acestui dar, si asta este si scopul?