Subiect: De dragul Lui
View Single Post
Vechi 01.12.2009, 19:36:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit De la un user : Iisuse drag

M-au impresionat aceste rânduri și am simțit nevoia să vi le redau , din dragoste, și vouă : << Azi este Duminică ! O zi în care mă bucur că Te-am întâlnit. Da, Iisuse ! Te-am întâlnit la Sfânta Liturghie. Stăteam în genunchi și simțeam niște fiori care parcă mă mângâiau și am știv că ești Tu, Mântuitorul meu drag. Știi ? . . .nu știu dacă ai auzit , dar eu bănuiesc că da. Ți-am mulțumit că mi-ai dat această zi și că m-ai adus în mijlocul bucuriei în care Tu erai Cel ce împărțeai bucuria tuturor. Doamne, nu Ți-am spus niciodată despre bucuria pe care o simt atunci când merg la Sfânta Liturghie, este ceva pur ceea ce simt , ceva care mă protejează și-mi dă încredere, speranța și ceea ce este mai important. . . îmi dă iubire și mă gândesc că nimeni nu poate să-mi dea o iubire mai sinceră și mai pură decât ai face-o Tu, Iisuse drag . Când sunt acolo , jos, lângă icoana Ta , sunt bucuros , știu că sunt lângă Cel ce m-a creat, Cel ce m-a adus la viață , sunt lângă Tine Doamne. Și ce pot să mai cer vieții acesteia ? Nimic. . . Dacă Te am pe Tine nimic nu mai doresc. Cred că și Tu, Mântuitorul meu drag ești bucuros că eu, un păcătos, vin la Tine și cad în fața icoanei Tale și mă rog Ție , pentru că în Tine am încredere și Tu ești Cel mai bun și Cel mai sincer Prieten al meu. Da , Iisuse. . . sunt bucuros că sunt cu Tine și sunt împlinit atunci când sunt lângă Tine. Tu nimănui nu-i întorci spatele , Tu pe nimeni nu urăști , Tu ești Iubire, ești Viața , ești Adevăr , ești Calea celor care vor să meargă și să se întoarcă către Tine, ești Bun și Blând. Ce m-aș face fără Tine, Iisuse al meu drag ? Aș fi o frunză-n vânt, aș fi nimic. Dar eu sunt al Tău , sunt oaia din turma Ta, iar Tu ești Blândul nostru Păstor, Iisuse. Și totuși. . . Îmi cer iertare că te mâhnesc cu păcatele și ispitele care vin asupra mea, dar știu că aceste ispite care vin sunt spre întărirea mea, spre ridicare și spre lupta , pentru că am învățat că atunci când lupt pentru Mântuire , lupta devine dulce pentru că Tu, Mântuitorul meu, îmi dai putere să trec peste toate. Acum este târziu, mâine este o nouă zi , o zi frumoasă, o zi pe care Ți-o voi dărui Ție . . . Ai grijă de mine , Doamne ! Cu drag. . . >>