View Single Post
Vechi 02.12.2009, 08:18:56
OmuBun
Guest

Implicit

Asa, si? Am fost si am ramas niste manipulati. Pe cine aparam, impotriva cui? Cine-i personajul pozitiv in acest film? Care sunt victimile?? Cui foloseste iesirea in strada sub aceasta forma? Dar e de-ajuns sa strige cativa bine platiti cateva slogane de nemultumire pentru ca ceilalti sa se dezlantuie. Vinovati nu gasim?!? Toti sunt vinovati, numai noi nu, numai "ai nostri" nu. Unde erau unii, unde erau ceilalti? Toti, o apa si-un pamant! Niciodata n-am vazut mai multa balacareala si manevre de culise de total prost gust. Asta ne trebuie noua? Indiferent cine va iesi, Geoana sau Basescu, lumea se va linisti dupa 6 Decembrie, iar noi, prostimea vom avea de suferit mai mult decat de obicei. Cine ne reprezinta? Ce interese au? Sunt ele cu adevarat acele interese mult trambitate? Toti sunt niste cameleoni! Timpul ne-a dovedit asta. Ne amagim cu gandul ca va fi mai bine daca... Si iarasi o luam de la capat. As vrea sa cred in puterea lui Klaus Iohanes, ca va da dovada de coloana vertebrala si de bun gospodar. In general nemtii sunt nativ dotati astfel. E un gand, un vis, poate o himera, dar ce-avem de ales? Presedintele, oricare-ar fi el, are (sau va trebui sa aiba) puteri limitate. Guvernul va trebui sa se miste intr-un fel, relatiile externe atat de sifonate vor trebui refacute cumva... Poate si ca imagine, Klaus ar da mai bine, desi intotdeauna cautam sa ne agatam de orice chichita, doar-doar va iesi si cum vrea poporul asta amarat!... Inceputul pare a fi promitator, dar istoria ne contrazice: care dintre politicineii nostri si-au tinut cuvantul dat in campanii, de obicei?
Dumnezeu sa ne dea intelepciune "la varf" ca sa ne bucuram cei de la baza!
Reply With Quote