Nici eu nu pot intelege oamenii care nu iubesc animalele iar de acei care le chinuie sau le omoara nu vreau sa pomenesc. Au sufletul inrait Dar ce sa ne mai miram daca unii "oameni" sunt in stare sa bata ori sa omoare copilasi dragalasi si nevinovati. In numele cui fac aceste fapte,oare? Am un catelus cocker spaniel(care in momentul asta doarme cu labutele in sus) care are 6 luni, este un nazdravan si jumatate, tot timpul vrea sa se joace si cand iese afara isi imagineaza ca toti cainii sunt ca el dar isi revine repede cand mai ia o tavaleala de la vreun caine nu chiar asa dornic de joaca ca el. Cand il cert ma priveste adanc in ochi si vine sa ma impace, este asa de smecher

.El nu stie sa fie rau cu nimeni, nici cu oamenii, nici cu alti caini , se gudura pe langa toti pe care ii intalneste. Cum poti face rau animalelor cand sunt asa de dragalase? Cand eram mica, traind la curte intr-o comuna buzoiana, veneam de la scoala direct la catelusii mei,le dadeam laptic si saracii se umflau in burtica ca nu mai puteau merge de rotunzi ce erau si cand era frig afara ii bagam sub geaca mea si asa stateam cu ei ore in sir, gandind in mintea mea de copil ca ii salvez ca sa nu moara de frig.

De parca mama lor nu ii putea proteja. Fratilor nu mai maltratati animalele,

au si ele dreptul sa traiasca pe langa noi