View Single Post
Vechi 27.02.2007, 18:14:15
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Ieri, 26 feb 2007 , a avut loc recursul declarat de familia mea impotriva NUP ,dat de Curtea de Apel Alba Iulia , procurorului Nicodim Ioan , pe care l-am acuzat de abuz in serviciu ,art 246 Cp . Acesta nu s-a prezentat la iInalta Curte de Casatie si Justie. Am depus motivele recursului ,dovezi legale , care arat ca la bataia fiului meu si a noastra au luat parte mai multe persoane , cat si alte probe . D-na presedinta a completului de judecata , de la ICCJ ,la cererea procurorului de sedinta , a amanat judecarea recursului pt data de 26 martie ,pt a studia probele administrate .
In data de 6 martie la Curtea de Apel eu voi avea prima infatisare la procesul cu acelasi procuror ,conform art 278/1 . Cu ajutorul lui Dumnezeu , ADEVARUL incepe sa iasa la iveala si minciua sa fie ingropata ,iar cei vinovati sa fie trasi la raspundere , fiecare in functie de faptele savarsite . Cei care au mintit in acest proces au inceput sa isi trimta spioni in cercetare . Ma intreaba :' Doamna Katy ce veti face impotriva celor care au mintit ? Cum mai merge procesul ? Eu le spun .'Eu nu am puterea sa fac nimic impotriva lor ,ci justitia va fi cea care va hotara ce-i de facut impotriva mincinosilor . Eu le-am cerut de zeci de ori sa nu minta si sa declare adevarul ,dar ei au fost de acord sa-i spejine pe infractori . Poate veti spune ca de frica nu au facut acest lucru . Eu va spun ca nu este acesta motivul ,motivul este altul . Cineva i-au sfatuit sa minta . Cand voi reusi sa fac rost de dovezi ,va voi aduce la cunostinta cine sunt cei care i-au sfatuit asa de prost . Sa minti , jurand cu mana pe Biblie este cel mai mare pacat . Porunca a noua este :' Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau. '
Mama martorului Tranca daniel ,tot timpul imi spunea:' ca ea are frica de Dumnezeu si ca nu-l va lasa pe fiul ei sa minta .' Am vazut cata credinta a avut , atunci cand a depus marturia mincinoasa .
Al doilea martor al nostru Elsasser este casatorit si are doi baieti . Unul cu probleme de sanate serioase . Merge la biserica , cand are timp si ii cere lui Dumnezeu sa-l ajute pe fiul sau sa se faca sanatos . Cum a putut sa minta ,cand stia ca are mare nevoie de ajutorul lui Dumnzeu ? Eu nu inteleg cum poti vorbi despre Dumnezeu ,cand tu faci rele si ai un suflet rau ? Dumnezeu ,inseamna dreptate ,adevar , fapte bune , milostenie , intelegere , ajutarea oamenilor cu probleme ,intr-un cuvant Dumnezeu inseamna BINELE .

Reply With Quote