View Single Post
Vechi 02.12.2009, 12:36:43
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Faptele bune urmeaza pocaintei, nu aduc iertarea. Pentru ca m-am pocait fac fapte bune si asta e un semn de poacinta. Dar faptele bune se pot face si din alte motive, electorale, de exemoplu.

Ce legatura? Cultul nu da mantuirea, e doar o forma de organizare. Hristos da mantuirea celor ce cred in El si fac fapte vrednice de pocainta.

12 Și celor câți L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
13 Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut.

Romani 10:9
Că de vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul și vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morți, te vei mântui.

etc

Exista dreapta marturisire in afara ortodoxiei?Ca sa te nasti de la Dumnezeu trebuie sa te nasti din apa si din Duh.Exista un singur botez adevarat, un singur Domn , o singura chemare , o singura Biserica si un singur Duh, Duhul Adevarului si o singura credinta.Hristos este capul si mantuitorul Bisericii.In afara Bisericii nu exista mantuire.S-au mantuit cei care nu au fost in Arca lui Noe?Se pot mantui cei care nu fac parte din Biserica?
Reply With Quote