Of, si chiar nu am chef sa discut despre ceva acum...desi asa imi place acest subiect.
Eu sunt PRO avort pana la 4 luni. In 4 luni ai suficient timp sa judeci totul, daca te trezesti dupa ca nu mai vrei copilul, iti meriti soarta.
Am doar cateva puncte sa va zic acum:
- Exista persoane si persoane, nu toata lumea isi permite sa intretina un copil
- Nu e o crima sa dai nastere la un copil pe care nu-l doresti?
- Nu e o crima sa dai nastere la un copil pe care nu ai cum sa-l cresti?
- Nu e o crima sa dai nastere la un copil si apoi sa-l abandonezi?
Acestea sunt lucrurile la care trebuie sa te gandesti inainte sa judeci un avort. In plus cine sunteti voi sa judecati o persoana pentru ceea ce face? E viata fiecarei persoane, iar daca o femeie decide sa faca avort, e decizia EI, si e motivul EI pentru care face acest lucru. Am vazut diverse site-uri in care cica se prezinta un avort, felul cum afost descris a fost cumplin, si nu ma refer la procedura, ci la felul cum imflorea acel site totul, special pentru a speria o persoana.
Repet, orice femeie isi poate da seama dupa 1 luna daca e insarcinata sau nu. Ai timp nica 2 luni in care vrei sa te decizi daca pastrezi sau nu copilul. Nu sunt deacord cu avortul dupa 4 luni. Adica daca nu esti in stare sa iei o decizie in 2 luni, iti meriti soarta.
Nu stau sa discut daca consider ca un embrion e o fiinta sau daca avotrul e crima sau nu. Discutile de genu asta nu-si au rostul, deoarece nu ajungem nici unde.
Traim intr-o tara libera unde avortul este legal pana la 4 luni parca, desi dupa 3 luni nici un doctor nu se risca sa faca un avort...si mi se pare foarte gresit ca biserica sa interzica acest lucru. Nu poti sa impui cuiva sa creada ceea ce tu crezi.
Repet, cititi prima parte a postului si ganditi-va intai la aceste lucruri.
|