View Single Post
Vechi 02.12.2009, 14:38:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Sigur, sigur, pana la urma tot femeia e vinovata ca e batuta. Sa taca, sa suporte, ca tre sa dea dovada de intelepciune. Dar daca si barbatul ar da dovada de intelepciune vis a vis de gura cea mare a femeii, ce ar fi? Se stie ca in general femeile cu asta raman, vorbesc, vorbesc, vorbesc, dar mai mult nu fac, nimic violent, si ca de multe ori chiar daca le faci macar un pic pe plac sunt nemaipomenit de fericite.

Da, de fapt toate relele se intampla cand nu mai este respect in familie.
Vaaaai, eu nu sunt feminista deloc, dar cand aud prostiile astea cu...barbatul violent, spirit agresiv...si femeia crestina supusa, care fuge prin casa ca o potarniche...in incercarea de a scapa de furtuna masculina, nu pot sa inteleg deloc cum vine asta?!!??

Slava Domnului ca nu se pune problema ca eu sa stau sa vizionez forta distructiva a barbatului, ca eu numai daca aud ceva ce nu-mi convine...o critica acolo...ma transform urgent in furtuna distructiva, nu altfel....

Sotul meu ma mai alinta si " salbaticuta lui tata"...deci e cam clar ca exista doua tipuri de femei: femeia potarniche fugarita si femeia pisica salbatica cu gura mare...asa ca pe mine ma lasa rece sfaturile astea " sa taci, sa fii supusa, si sa fugi din calea lui!"...
Reply With Quote