Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 02.12.2009, 15:38:16
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
La trimeterea ostasilor la razboi fara echipament si cu arme din primul WW ACOLO VEZI LOGICA?
La trimeterea armatei fara tancuri, fara camioane ,fara ambulante si cu o artilerie de 6 tunuri franceze vechi si la fiecare tun numai 6 obuze ,acolo vezi logica?
Si in general, de cand te ocupa pe tine logica? Nu de alta ca daca asumai logicei valoare nu ai fi tras caruta ta spre urarea evreilor.
DA, vad ca adunam mere cu pere...
Pe mine nu ma "ocupa" logica, ci ma preocupa ca lucrurile sa aiba o logica. Si ca sa-ti dau un exemplu: eu nu ii urasc pe evrei, caci nu-i cunosc pe toti; iar din cei, pe care i-am cunoscut, nici unul nu mi-a dat motiv de ura. Asa ca fii amabil si nu mai fa atacuri la persoana inutil; tot in tine dai!
Da, mi se pare ilogic sa omoare evrei in contul bombei puse de rusi...
Dealtfel pe Antonescu tiganii il deranjau, nu evreii, care se stie ca au avut posibilitatea sa plece din Romania pe cale navala, cu cele mai diverse ambarcatiuni, mai mici si mai mari. Exceptand 2 vapoare, care s-au scufundat, restul au ajuns la destinatie. Acum stiu acest lucru, caci m-am documentat.
Si in loc sa ii acuzi pe altii de ura, mai bine ia sub lupa propria ta ura, omule!
Reply With Quote