Eu nu cred ca e problema ca esti cicalitoare sau posesiva, problema cea mai mare e ca nu ai incredere in el, in judecata lui, in puterea lui de a gestiona banii. Hai sa-ti spun secretul secretelor, sa stii ca functioneaza (l-am aplicat si eu

) : intr-un cuplu nevoia cea mai mare a barbatului e respectul/pretuirea (sa se simta respectat si pretuit de femeia lui) si nevoia cea mai mare a femeii este iubirea (sa se simta iubita). Amandoua nevoile sunt prezente in ambii, insa in cantitati diferite :P. Asa ca daca il iubesti, ia implineste-i nevoia cea mai mare: arata-i ca il respecti si il pretuiesti. Aplicat la cazul tau: ai incredere in judecata lui, ce mai, e barbat, trebuie sa stie sa se descurce. Nu-l trata ca pe un copil, nu-l proteja tu, trateaza-l ca pe un barbat, el trebuie sa-si controleze viata, sa-si tina propria viata in maini. Daca observi ca face ceva bine, arata-i cat de mult pretuiesti lucrul asta, ca esti impresionata, wow, ce mult iti place tie ce a facut el, iti place foarte mult la el faptul ca ... (bine, toate astea cu conditia sa fii sincera, adica tu sa cauti lucrurile bune la el si pe alea sa le incurajezi, nu sa inventezi) Daca ti se pare ca nu a facut ceva bine, trebuie sa-l lasi pe el sa rezolve problema, eventual sa-i comunici ca are o problema, dar tot el trebuie sa gaseasca solutia pt ea, nu i-o oferi tu si nici nu-l critica. Ai incredere in el ca intr-un barbat si nu-l trata ca pe un copil sau un incompetent, asta e FOARTE important. Nu poti sa-ti dai seama ce mult inseamna o femeie care incurajeaza, pretuieste si respecta barbatul de langa ea. (ca model de femeie care stie sa scoata ce e mai bun din barbat, vezi "Mama lui Stefan cel Mare") Succes!