Citat:
În prealabil postat de drumetul
Nu toti adventistii "se bazeaza pe capacitatea mai mare de intelegere a lui White" (despre Miller nu are rost sa amintesc - nu stiu sa aiba vre-o contributie la doctrina adventista de ziua a saptea).
Sunt si adventisti de ziua a saptea care o contesta pe Ellene White. Libertatea de a gandi le permite adventistilor "sa-i ia la intrebari" pe proprii lor predicatorii care fac afirmatii neacoperite de Scriptura (si nici nu specifica faptul ca ar enunta o parere personala). Am asistat, direct si indirect, la astfel de "atitudini", care denota libertatea de gandire.
Singura invatatura de necontestat este cea din Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura). Celelalte invataturi constituie doar niste parghii ajutatoare in intelegerea Scripturii.
|
Si totusi care dintre cele 4000 de secte e cea mai buna?????... eu asta vreau sa aud, pentru ca realitatea si argumentul aparitiei lor este chiar faptul ca s-au tot contestat unii pe altii, si s-au separat constant...si culmea e ca toti afirma cu incapatanare ca singura invatatura de necontestat este Cuvantul lui Dumnezeu!!
De ce aceasta ipocrizie din partea lor, prin aceste afirmatii contradictorii " Toti suntem crestini, toti credem in Biblie, fiecare poate interpreta corect Biblia, credinta e tot ce este necesar pentru mantuire, nu conteaza "cultul""...cand se stie ca absolut fiecare cult a aparut contestand-ul pe cel de dinaintea lui, cu gandul ca fondatorul fiecaruia a inteles mai bine si este mai aproape de invatatura Adevarata, prin revelatii, proorociri????