View Single Post
Vechi 02.12.2009, 20:10:51
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Da Biserica aceasta este.Biserica ortodoxa,cred ca gasesti una si la tine in oras sau sat.Dute si pune mana pe ea,aia e ..Biserica , nu are o parte pe pamant, ci este si pe pamant si in cer, in acelasi timp.Biserica nu reprezinta totalitatea religiilor, adica secta ta infecta nu face parte din Biserica , intelegi?Biserica reprezinta totalitea celor credinciosi si drept credinciosi.Adica cei ai ortodoxiei.Poti sa pui mana si pe aia?Poti pe unii din ei.Unii sunt in Rai, altii pe drum,iar altii o sa vina.

Tot asa ca sa vezi , ca , credinta = religie.Crede un penticostal precum se crede la penticostali?Da.Crede un baptist precum se crede la baptisti,da.Crede un adventist precum sa crede la adventisti?Da.Atunci credinta = religia, in majoritatea cazurilor.

Stii care e problema, faptul ca raspunsurile mele nu sunt pe gusturile tale, nu ca nu ar fi la subiect.La fel si cu vorbirea in limbi.Draga eu iti spun adevarul.Tot asha iti spun ca nu exista mantuire in nici o alta religie, in afara de Ortodoxie.Si Biserica lui Hristos este Biserica Ortodoxa, nu toata plentitudinea de secte si religii mincinoase.Ca nu este Biserica lui Hristos "Turnu Babel" sau o desfranata.Ci Biserica lui Hristos e sfanta si e infatisata lui Hristos precum o fecioara neprihanita.
Reply With Quote