Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Dumneata risti sa cazi spre gnosticism daca toata viata vei cauta raspunsuri la probleme dificile de teologie si nu vei cauta sa fii precum copiii in nevinovatie.
Poate ca atunci cand vei fi curat de tot raul ti se va descoperi din tainele adanci ale Lui Dumnezeu.
|
Mai Ionut, ce sa zic, daca datu-n gnosticism este un efect rezultat din studierea mai la rece si aprofundate ale scrierilor patristice si a scripturilor, atunci asta este.
Te-ai gindit oare de ce problemele sunt dificile?? cind este scris ca " Jugul Meu este bun si sarcinile usoare...
Partea cu a fi CURAT DE TOT mi se pare o aberatie si o incercare de subjugare a persoanei. Sa nu exageram, marea majoritate a oamenilor normali nu fac prostii si nu sunt MURDARI. Am cunostinte care au luat-o razna exgerind cu obsesia ca sunt murdari, intinati, pacatosi, si ei de fapt nu au nimic, de au ajuns aproape sa pasca iarba, sa se abtina pina si de la sare ca cica, le produce placere.
Cita degenerare mintala bazata pe neintelegere a Poruncilor lui Hristos! este incredibil