Citat:
În prealabil postat de drumetul
Pentru mine "traditia" este aceea la care se referea Domnul Iisus Hristos (vezi Marcu 7); adica adaugiri si invataturi omenesti, la cele lasate de Dumnezeu.
A nu se intelege ca am ceva impotriva unor obiceiuri care nu intra in contradictie cu Sfanta Scriptura (ex: modul cum se ia Sfanta Impartasanie). Sau, ca am ceva impotriva invataturilor transmise prin viu grai (cu conditia ca nici acestea sa nu intre in conflict cu invataturile Sfintei Scripturi).
|
Pentru tine? E vorba de Sfanta Traditie, si nu de opinia ta!!!!
Si totusi cum comentezi versetele de mai jos...
unde si care sunt invataturile primite prin viu grai de care se vorbeste in Sfanta Scriptura si cum sunt ele respectate sau au fost vreodata de catre cei care v-au dus pe cai ratacite ( Miller, White, Smith, Joanna..& Co?
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
* Sfanta Traditie:
"...că sunt si alte multe lucruri pe care le-a facut Iisus si care, daca s-ar fi scris cu de-amânuntul, cred ca lumea aceasta n-ar cuprinde cărtile ce s-ar fi scris. Amin" (loan 21, 25).
„Asadar, fratilor, stati neclintiti si tineti predaniile pe care le-ati invatat fie prin cuvant, fie prin epistola noastra” (II Tes. 2, 15)
"Multe având a va scrie, n-am voit sa le scriu pe hârtie si cu cerneală, ci nadajduiesc să vin la voi si sa vorbesc gura către gura, ca bucuria noastră sa fie deplină "(II Ioan 1, 12)
|