Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 02.12.2009, 21:31:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Evident ca TU poti sa crezi ce doresti, chiar si partea cea mai hilara ca fascistii iti permiteau sa te aliezi cu ei numai pentru interesele tale, hahahaha, chiar nu pot sa ma abtin de atita ris.
DOGMA de baza din ideologia fascista a fost si ramine EXTERMINAREA TOTALA A EVREILOR DE PE SUPRAFATA PAMINTULUI, si daca preferi sa te minti ca ei erau caldicei si distribuiau pe drum ciocolatele la romani fii sigura ca te inseli. si ca urmare ABSOLUT TOTI care erau in cirdasie cu ei trebuiau (ca acum de fapt cu UE SI NATO) sa dovedesti CA ESTI UN TREPADUS al lor si ca le aduci la picioare ca un servitor umil MII de cadavre de evrei( ca o pisica cu soarecii PRINSI, adusi, si lasati MORTI in fata stapinului).
Deci Antonescu, in nemernicia lui fatarnica(chipurile de patriot) s-a folosit de ocazia prabusirii cladirii din Odesa pentru a mai da odata dovada de FIDELITATE FATA DE REICH prin omorirea de evrei
Sigur, poti crede ce vrei... Eu il cred insa pe Moses Rosen (1912–1994), (Chief Rabbi of Romanian Jewry), care a discutat intr-un interviu cu doi ani inainte de moartea sa, problema omorarii de evrei de catre romani. El a spus asa: Pe prietenii si rudele sale din Ardeal nu le-a mai intalnit dupa razboi, caci au fost omorati toti de Horthy; in schimb s-a intalnit cu toate rudele sale si prietenii sai din Regat.
Eu pe acest om il cred, care a avut bunatatea sa faca aceasta declaratie, cu tot simtul raspunderii.
Sunt pentru asumarea greselilor din trecut, care sunt multe la numar, dar nu e cazul sa inventam altele, slujind astfel unor interese anume, si dand cu noroi inutil in poporul roman.
Cenusa trebuie sa ne-o punem pe cap in fata lui Dumnezeu, nu a oamenilor.
Am cautat acel interviu pe You tube, dar nu l-am gasit. Daca il gaseste cineva, il rog sa puna link-ul aici, ca sa il vedem cu totii si sa auzim din partea unui Rabin sef de recunostinta pe care ne-au purtat-o evreii tocmai pentru atitudinea avuta in timpul razboiului, atitudine pe care unii azi incearca din motive doar de ei stiute, sa o intunece, uitand ca vor da socoteala in fata lui Dumnezeu de tot ce spun si gandesc. Tot din acest motiv nu cred nici ca romanul ii uraste pe evrei, ca nu are de ce. Ca un roman are probleme cu un evreu anume, e cu totul altceva. Si romanii au problem unii cu altii, dar asta nu inseamna ca ei urasc toata natia.
Reply With Quote