Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 27.02.2007, 22:52:08
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Citat:
În prealabil postat de erzbet
si de ce sa aduci pe lume un copil care sa iti moara de foame?(astea sunt cazuri particulare, evident)
De ce aduci cazurile particulare si le generalizezi? Copiii mor din indiferenta parintilor si a societatii.

Avortul este o crima si ar trebui pedepsita. Nu ai voie sa ucizi copiii, indiferent de stadiul in care se afla in pantecul mamei, sau al criminalei mai bine spus.

Noi nu judecam, noi marturisim pentru ca asta este slujirea noastra sa marturisim prin cuvant si fapta.
Tomcai, vroiam sa dovedesc ca nu se poate generaliza, de aceea am dat exemple.
Nu cred ca este vina parintilor daca societatea nu le permite un trai decent si cum societatea nu ia masuri, ce sa faca parintii?
"avortul este o crima si ar trebui pedepsita". Pruncuciederea este o crima, aducerea pe lume a unui copil pe care nu il poti creste este o crima absurda.
Avortul este o experienta traumatizanta(banuiesc, din fericire nu am trecut prin asa ceva), si este o dovada de imaturitate in secolul 21 sa ramai insarcinata daca nu iti doresti copilul cand exista metode contraceptive.(si aici nu ma refer obligatoriu la pastile, care pot deregla hormonal, ci in principiu la prezervativ, care ajuta si la prevenirea BTS).
Felicitari celor care isi doresc si pot creste cati copii le dau Dumnezeu, dar nu toti au posibilitatea aceasta
Reply With Quote