View Single Post
Vechi 03.12.2009, 04:15:16
anaoara anaoara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
... Desigur, aceste biserici au făcut la rândul lor greșeli și nici nu au restituit Bisericii Nevăzute
Biserica "nevazuta"?!!
Dar ce frate, suntem spirite plutitoare neincarnate?!!
Biserica primului secol era cit se poate de vizibila; se stia cine apartine de ea, ce invatatura are aceasta Biserica, cine o reprezinta, etc.
La fel si Biserica de pretutindeni si dintotdeauna. Cum sa se pocaiasca paginii daca Biserica lui Hristos este invizibila?!

Citat:
... toate adevărurile pierdute din Cuvântul lui Dumnezeu.
Duhul Sfint a promis ca isi va conduce Biserica in TOT adevarul. Vrei sa spuneti ca a falimentat?
Hristos, Capul acestei Biserici vizibile, nu putea falimenta nici El.
Cred ca dvs ati pierdut adevarul Bisericii lui Hristos si asta inainte de a va naste.

Citat:
... Există un principiu, amintit și în Scriptură, acela al luminii crescânde.
al cunoasterii, mai bine zis. Astazi analfabeismul este redus la minimum, comparativ cu sec I-XVII.

Citat:
... Nu trebuie să blamați noutatea cultelor neoprotestante, acestea au adus totuși multă lumină în ceea ce privește Cuvântul lui Dumnezeu prin acest principiu protestant Sola Scriptura.
acest principiu contrazice Scriptura. "Therefore, brethren, stand fast, and hold the TRADITIONS which ye have been taught, whether by WORD, or our EPISTLE", 2 Tes 2:15.
Deci ce au adus denom. np este erezie.

Citat:
... Dacă am admite că Biblia este singura noastră călăuză în probleme spirituale, am fi mai dispuși să lepădăm tot ce stă în calea apropierii noastre de Dumnezeu și ne-ar fi feri de multe erori doctrinare. Domnul să ne ajute!
erori doctrinare se gasesc din belsug in denom. np cu tot principul ala man-made "SOLA".
Reply With Quote