Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
Si venind la justificat, uneori se comit niste abuzuri serioase. Adica unii fac avort cu toate ca nu au copii si pot oferi toate conditiile, inclusiv grija si educatie, fata de copil.
|
Si totusi asta e decizia lor. Cine suntem noi sa judecam acele cupluri. Sa faca copii atunci cand doresc ei. Nu vor dori copii niciodata, atunci asta e decizia lor...aceea e calea pe care ei o urmeaza.
Nu are rost sa ne complicam cu discutii...ca vai doamne "e strigator la cer" ca Romania e pe primul loc la avorturi...pai oare pe ce loc e Romania la metodele contraceptive?
Am vazut un interviu acum cativa ani cu niste tigani dintr-un sat, si la intrebat preporterul pe un tigan cati copii are... a zis 4 si inca unu pe drum, si l-a intrebat de ce nu foloseste prezervativu, a zis ceva de genu: "Pai nu cred ca e sigur".
In primul rand un credincios trebuie sa accepte decizile altor persoane si nu sa-i faca criminali. De fapt, haideti sa o luam asa:
Femeie insarcinata - credincioasa = CRIMINALA daca face avort
Femeie insarcinata - necredincioasa = NU ESTE CRIMINALA daca face avort
De ce? Deoarece ea nu este credincioasa. Si cu asta am rezolvat toata problema asta.
Ce ma deranjeaza pe mine este acea propaganda anti avort. Ei, vrei sa prezinti ce inseamna avortul, atunci prezinto frumos, nu cum face acest site www.avort.info . Adica e absolut penal felul cum acel site reuseste sa infloreasca toate lucrurile, SPECIAL pentru a speria femeia care poate doreste sa se informeze.
Avortul e o operatie ca oricare alta. Pana in 3 luni riscurile nu sunt asa mari, fata de alta operatie...poate in transplant de inima, sau stiu eu ce :)