View Single Post
Vechi 28.02.2007, 01:44:54
PET PET is offline
Member

Data înregistrării: 01.02.2007
Implicit

Pentru doamna Catalina. Nu neg evenimentele intramplate si imi pare rau pentru suferinta produsa totusi tin sa va dau 2 sfaturi legate de textul pe care l-ati prezentat.

Probabil cand postati pe internet, doriti ca textul pe care il postati sa fie citit de cat mai multa lume, ei, nu toata lumea are rabdare sa citeasca un text asa lung, si mai ales cu asa multe nume. Pe noi nu ne intereseaza numele...vorbesc acum cel putin in cazul meu. Am citit textul pana la partea cu spitalul.

Apoi ar fi acest text:
Am luat aceasta bata deoarece in cartierul in care locuim gastile de cartier folosesc frecvent bate , topoare , lanturi ,sticle incendiare ,etc .

Ati luat o arma, si iata ca aceasta arma nici nu ati folosito si mai mult rau va produs!

Nu neg coruptia din Romania, dar totusi nu-l mai chemati asa mult pe Dumnezeu si nici nu mai judecati alte persoane. Exemplu: Martoru Elsasser...casatorit...2 baieti... unu cu probleme serioase....a mintit, etc. Asta e deja barfa.

Si inca o chestie, daca tot o tineti asa mult cu Dumnezeu, ramaneti cu Dumnezeu, oricum rau facatorii vor raspunde la judecata de apoi, in fond, nu asta conteaza?
Reply With Quote