Draga posedato,
18. Căci mai întâi aud că atunci când vă adunați în biserică, între voi sunt dezbinări, și în parte cred.
19. Căci trebuie să fie între voi și eresuri, ca să se învedereze între voi cei încercați.
20. Când vă adunați deci laolaltă, nu se poate mânca Cina Domnului;
21. Căci, șezând la masă, fiecare se grăbește să ia mâncarea sa, încât unuia îi este foame, iar altul se îmbată.
22. N-aveți, oare, case ca să mâncați și să beți? Sau disprețuiți Biserica lui Dumnezeu și rușinați pe cei ce nu au? Ce să vă zic? Să vă laud? În aceasta nu vă laud.
23. Căci eu de la Domnul am primit ceea ce v-am dat și vouă: Că Domnul Iisus, în noaptea în care a fost vândut, a luat pâine,
24. Și, mulțumind, a frânt și a zis: Luați, mâncați; acesta este trupul Meu care se frânge pentru voi. Aceasta să faceți spre pomenirea Mea.
25. Asemenea și paharul după Cină, zicând: Acest pahar este Legea cea nouă întru sângele Meu. Aceasta să faceți ori de câte ori veți bea, spre pomenirea Mea.
26. Căci de câte ori veți mânca această pâine și veți bea acest pahar, moartea Domnului vestiți până când va veni.
27. Astfel, oricine va mânca pâinea aceasta sau va bea paharul Domnului cu nevrednicie, va fi vinovat față de trupul și sângele Domnului.
Nici aici nu e un loc?Pai unde se adunau sa manance si sa bea?Nu intr-un loc?
Probabil ca nici painea si vinul nu e Sfanta Impartasanie aici pentru tine, nu?
Nu am cu cine vb aici, prostul tot prost va ramane.Nebunului ii place nebunia sa.Ignorantul tot ignorant va ramane.
|